Goud Inkoop Utrecht

Inkoper van uw Sieraden

Goud verkopen in 3 stappen

 

1. Kom langs zonder afspraak.

 

2. Gratis taxatie door gediplomeerd taxateur.

3. Directe uitbetaling

 

Goud verkopen bij Goud Inkoop Utrecht

3 redenen van anderen die u voorgingen

Goud verkopen? We betalen de hoogste goudprijs van Utrecht. Die betalen we meteen aan u uit, zonder omwegen of wachtrijen. We zijn een erkende inkoper met een goede naam, en bovendien de enige met een gediplomeerde taxateur.

Benieuwd waarom anderen bij ons goud verkopen? We delen 3 redenen:

goudprijsHet goud lag al jaren in de la

“Het goud lag al jaren in de la en ik deed er eigenlijk niets mee. Dat bleek best zonde, want nu heb ik er een verrassend leuk bedrag voor ontvangen. Ik had niet verwacht dat goud verkopen nog zoveel zou opleveren, maar nu gaan we er binnenkort leuk van op een korte vakantie naar Duitsland.”

We betalen hoge prijzen voor de inkoop van goud. Daarom zijn zelfs kleine hoeveelheden al de moeite waard. We vertellen u als taxateur graag gratis wat u aan waarde in de la heeft liggen.

utrecht goud inkoop

 goud inkoop utrecht

Het doet mijn kinderen niets

Heeft u altijd veel waarde gehecht aan het goud, maar geldt dat niet voor uw kinderen? Laat het goud taxeren en  zet het om naar geld. Wij kopen het graag van u in.

“De goud inkoop bij Goud Inkoop Utrecht kwam voor ons als gelegen. We dragen zelf allebei geen sieraden meer, maar hebben er wel altijd erg veel plezier van gehad. Onze kinderen geven er weinig tot niets om, ze zijn van een heel andere generatie en niet zo bezig met de sieraden van weleer. Dankzij de inkoop van goud hebben we er een leuk bedrag voor ontvangen.”

utrecht goud inkoop

goud verkopenHet voorkomt ruzie als ik er niet meer ben

Ik heb bij anderen om me heen gezien hoe de verdeling van gouden sieraden tot ruzie leidde. Dat wil ik mijn kinderen niet aandoen, dus ik heb besloten het al eerder te verkopen. Een keuze waar ik nog steeds achtersta, want nu bepaal ik zelf wat ik aan wie geef en welk deel ik gebruik om er zelf leuke dingen van te doen.

utrecht goud inkoop

 

Inkoper van goud: Utrecht en Midden-Nederland.

We gelden als een van de grootste inkopers van oud goud in Nederland. Bovendien kopen we Zwitserse merkhorloges, gouden sieraden, diamanten en bijvoorbeeld zilver bestek. We betalen daarvoor eerlijke marktprijzen, op basis van de actuele goudprijs.

We trekken geen kosten af. In plaats daarvan berekenen we netto prijzen, waarmee u precies weet waar u aan toe bent. Ook wegen we het goud en zilver waard u bij bent. En gaat u akkoord met de waarde? Dan betalen we dat meteen uit, zonder vertragingen.

Onze werkwijze heeft ons gebracht tot waar we nu zijn. We gelden als betrouwbare inkoper van goud, zowel in Utrecht als in heel Midden-Nederland. Op basis van de hoogste goudprijs betalen we u een eerlijke waarde voor het goud dat u aan ons wilt verkopen.

Inkoper van alle soorten goud

We kopen goud in allerlei soorten in. Dus gaat het om tandgoud, gouden sieraden of goudbaren? We taxeren  het gratis, waarna we u een zo hoog mogelijke prijs betalen.

Oud goud verkopen in Utrecht

Bij ons bent u aan het goede adres. Ons bedrijf in Utrecht is gespecialiseerd in de inkoop van goud. Wilt u oud goud of sloopgoud verkopen, dan maakt het niet uit om welke sieraden het gaat: gouden ringen, gouden armbanden, gouden kettingen, gouden oorbellen of sloopgoud.

 

goud verkopen

Daarom goud verkopen bij goudinkooputrecht

Goud verkopen en daarmee het goud in de la ten gelde maken? Wij verzorgen de inkoop van goud en zorgen daarbij voor een aantal belangrijke voordelen:

  • Gediplomeerd taxateur: enige inkoper met dit diploma
  • Makkelijk te bereiken: op 5 minuten van de A12
  • Veel parkeerruimte beschikbaar

Goud laten inkopen in Utrecht? Kom zonder afspraak bij ons langs. Onze gediplomeerd taxateur taxeert gratis ter plaatse. En vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 290 1510 of stuur ons een e-mail naar info@goudinkooputrecht.nl. We horen graag van u!

 

Contactgegevens stopheling goud

 030 2901510
 info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

IN DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS VAN DI-T/M DO GEOPEND, MAANDAG EN VRIJDAG GESLOTEN.Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Di t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.