Inkoop gouden tientje

Inkoop Gouden Tientje

Zoekt u een adres voor de inkoop van een gouden tientje? Het tientje bevat 6,05 gram puur goud en is daarmee een mooi waardevol object. We kopen het goud graag van u in, uiteraard voor een eerlijke prijs. Dat betekent dat u het gouden tientje kunt omzetten naar geld.

Het bedrag betalen we ter plaatse aan u uit. Natuurlijk zal onze gediplomeerde taxateur het gouden tientje taxeren. Op die manier stellen we vast wat daar de waarde van is, op basis van het gewicht en aan de hand van de actuele goudprijs die we kunnen betalen.

Eerlijke prijs voor uw goud

U ontvangt op die manier een eerlijke prijs voor uw goud. Dat geldt voor het gouden tientje, net als voor alle andere goud inkoop. Dus komt u uit IJsselstein, Houten of Utrecht zelf? Wij verzorgen de inkoop van gouden horloges en die van ander goud.

Met de inkoop van uw gouden tientje betalen we u daar een eerlijke prijs voor. Zodat u de vrijheid heeft om het geld uit te geven op de manier die u wilt.

Inkoop gouden tientje

Zoekt u een adres voor de inkoop van uw gouden tientje? We betalen u een zo hoog mogelijke prijs, op basis van een eerlijk bod voor het goud. Uiteraard zullen we het tientje voor de zekerheid wegen, om na te gaan of het inderdaad gaat om 6,05 gram aan puur goud. U die manier weet u zeker dat u daar de eerlijke waarde voor ontvangt.

Goud laten inkopen in Utrecht? Kom zonder afspraak bij ons langs. Onze gediplomeerd taxateur taxeert gratis ter plaatse. En vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 290 1510 of stuur ons een e-mail naar info@goudinkooputrecht.nl. We horen graag van u!

Contactgegevens stopheling goud

 030 2901510
 info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

 Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.