Breitling B2 verkopen

1. Uw Breitling B2

U heeft een prachtig horloge die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt, aankoopbewijzen en dergelijke.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw horloge taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het horloge.

Breitling B-2 verkopen?

Breitling horloges zijn blijvend populair en daardoor nog zeer goed verkoopbaar. Wilt u uw Breitling B-2 verkopen? Onze vakspecialisten helpen u graag verder en doen u direct een eerlijk bod.

Wat is een Breitling B-2 waard?

Natuurlijk wilt u weten wat een Breitling B-2 kan opleveren bij een verkoop. Om een weloverwegen keuze te maken, heeft u een vakkundige beoordeling nodig. Daarom helpen wij u graag verder met een gratis en vrijblijvende taxatie van uw horloge. Om de waarde van uw Breitling B-2 te bepalen, wordt uiteraard gekeken naar de leeftijd en conditie van het uurwerk evenals de eventuele aanwezigheid van een originele doos en de bijbehorende papieren.

Het verhaal achter uw Breitling horloge

Het onafhankelijke Zwitserse familiebedrijf Breitling bestaat al sinds 1884 en is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van stopwatches en polshorloges met stopwatch. Dankzij de betrouwbare werking en topprestaties van de door Breitling gemaakte instrumenten en uurwerken is het merk al jarenlang een graag geziene partner in de luchtvaartindustrie. De superieure kwaliteit van deze horloges, gecombineerd met de kenmerkende robuuste uitstraling, maken het merk één van de grootste ter wereld.

Kenmerken van de Breitling B-2

Een Breitling horloge is gemakkelijk herkenbaar aan het stijlvolle gevleugelde logo. De uitstraling van dit stoere pilotenhorloge is afgeleid van de in de vijftiger tot de zeventiger jaren door Breiling gemaakte luchtvaart chronograaf. Dit horloge was een groot succes onder Amerikaanse piloten en werd al snel het officiële horloge van de US Army Air Force. Zo worden de drie kenmerkende cirkels met verschillende tijdsaanduidingen op de wijzerplaat van de Breitling B-2 vaak vergeleken met het interieur van een cockpit. De Breitling B-2 Professional Chronograph is een opvallend horloge en gemaakt in vele uitvoeringen.

Breitling B-2 verkopen in Utrecht

Heeft u zelf ooit een Breitling B-2 aangeschaft en overweegt u deze te verkopen? Wij taxeren uw horloge gratis en vrijblijvend in uw bijzijn. Besluit u tot verkoop over te gaan dan kunt u rekenen op directe uitbetaling. Voorwaarde bij het verkopen van een Breitling B-2 is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

Contactgegevens stopheling goud

030 2901510
info@goudinkooputrecht.nl

Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.