Breitling Chronomat verkopen

1. Uw Breitling Chronomat

U heeft een prachtig horloge die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt, aankoopbewijzen en dergelijke.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw horloge taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het horloge.

Breitling levert al meer dan een eeuw lang horloges van topkwaliteit. Zo ook de Breitling Chronomat die in 1942 het levenslicht zag. Nog steeds ongekend populair en daardoor nog zeer goed verkoopbaar. Wilt u uw Breitling Chronomat verkopen? Dan helpen onze vakspecialisten u graag verder.

Wat is een Breitling Chronomat waard?

De Breitling Chronomat is ongetwijfeld het best verkopende model van het bedrijf Breitling. Hierdoor blijft dit horloge zijn waarde goed vasthouden. Wat wij u voor uw tweedehandse Breitling kunnen bieden, hangt onder andere af van de conditie van het uurwerk en de eventuele aanwezigheid van een originele doos en papieren. Benieuwd hoeveel uw Chronomat waard is? Kom langs in onze winkel, waar wij uw Breitling graag voorzien van een gratis en vrijblijvende taxatie.

Het verhaal achter uw Breitling Chronomat

De uurwerken van Breitling ondergaan vele testen, waardoor de kwaliteit van het horloge gewaarborgd wordt. In 1999 voerde het bedrijf de chronometertest in, waardoor de horloges van Breitling uitvoerig worden onderworpen aan meerdere testen gedurende 15 dagen. Sinds 2009 is Breitling toegetreden tot een select gezelschap dat een in eigen huis ontwikkeld en gebouwd chronografenuurwerk produceert. Breitling is een van de weinige horlogemerken die onafhankelijk kan blijven, omdat het voldoende uurwerken produceert die voldoen aan kwalitatief hoge eisen.

Kenmerken van de Breitling Chronomat

De Breitling Chronomat is uitgerust met Caliber 01, wat inhoudt dat het horloge een eigen chronograaf uurwerk heeft. Kenmerkend zijn de wijzerplaat met optionele Romeinse cijfers en dat deze in twaalf verschillende kleuren verkrijgbaar is. Verder is de bezel ingegraveerd met grote cijfers. Voor de kast kan uit meerdere kleuren gekozen worden zoals staal,  staal/goud en geelgoud. Uiteraard is het horloge COSC gecertificeerd.

Breitling Chronomat verkopen in Utrecht

Heeft u zelf ooit een Breitling Chronomat gekocht of gekregen en overweegt u nu deze te verkopen? Wij taxeren uw horloge gratis en vrijblijvend in uw bijzijn. Besluit u tot verkoop over te gaan dan kunt u rekenen op directe uitbetaling. Voorwaarde bij het verkopen van een Breitling Chronomat is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

Contactgegevens stopheling goud

030 2901510
info@goudinkooputrecht.nl

Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.