Breitling Superocean verkopen

1. Uw Breitling Superocean

U heeft een prachtig horloge die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt, aankoopbewijzen en dergelijke.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw horloge taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het horloge.

Wie in het bezit is van een Breitling Superocean horloge is bekend met de uitzonderlijke precisie waarmee dit stukje vakmanschap werkt. En wilt u uw Breitling Superocean verkopen? Dan helpen onze vakspecialisten u graag verder.

Hoeveel is een Breitling Superocean waard?

Een horloge dat een flinke waarde vertegenwoordigt, wordt over het algemeen dagelijks gedragen. Mocht dit niet het geval zijn dan is het jammer zo’n waardevolle horloge in de la te laten liggen. Wilt u uw Breitling Superocean verkopen? Dan kunnen onze horlogespecialisten u verder helpen door een gratis en vakkundige waardebepaling te geven. Hoeveel uw horloge oplevert hangt onder andere af van de conditie van het uurwerk en de eventuele aanwezigheid van een originele doos en papieren.

Kenmerken van de Breitling Superocean

Een Breitling Superocean horloge is met de grootse zorg samengesteld. Het heeft een vibratie van 28.800 slagen per uur, 40 uur extra batterij vermogen voor calamiteiten, is waterproof van 200 tot maar liefst 1000 meter onder water, weegt slechts 117 gram en er zitten, afhankelijk van het type, zo’n 25 edelstenen in verwerkt. Dankzij het uitgebreide wijzerblad, waarop, geheel naar keuze, meerdere functies te vinden zijn, biedt het overal ter wereld de juiste tijd. Uiteraard windt het horloge zich zelf op. Dit systeem is gecertificeerd door het COSC, het Swiss Official Chronometer Testing Institute.

Het verhaal achter uw Breitling Superocean

Een Breitling horloge functioneert onder de meest extreme omstandigheden. Denk aan oceaan zeilers, aan straaljager piloten of een diepzee duikers. Zij maken gebruik van alles wat een Breitling Superocean horloge te bieden heeft, want onder al deze omstandigheden blijft het heel gewoon zijn werk doen. Tel dat op bij de elegantie, de uitstraling en het modieuze design van zowel de dames- als herenhorloges en u begrijpt waarom ze zo waardevol zijn.

Breitling Superocean verkopen in Utrecht

Heeft u zelf ooit een Breitling Superocean gekocht of gekregen en overweegt u nu deze te verkopen? Wij taxeren uw horloge gratis en vrijblijvend in uw bijzijn. Besluit u tot verkoop over te gaan dan kunt u rekenen op directe uitbetaling. Voorwaarde bij het verkopen van een Breitling Superocean is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

Contactgegevens stopheling goud

030 2901510
info@goudinkooputrecht.nl

Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.