Cartier verkopen

Cartier horloge verkopen

Laat uw Cartier horloge vandaag nog gratis taxeren. Wij betalen u de hoogste prijs.

 

  • Materiaal
  • Staal
  • Staal/goud
  • Goud

1. Uw Cartier

U heeft een prachtig horloge die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt, aankoopbewijzen en dergelijke.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw horloge taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het horloge.

Uw tweedehands Cartier horloge verkopen

Wij bieden gratis taxatie en een hoge inkoopprijs

Nog meer dan horloges van andere beroemde horlogemerken is een Cartier horloge vooral een sieraad, een juweel dat u om uw pols draagt. Dat zo’n stijlvol horloge ook bedoeld is als klokje om te kijken hoe laat het is, is eigenlijk een leuke bijzaak. Het Cartier horloge geldt als een chique statussymbool, toonbeeld van elegantie. In onze winkel in Utrecht staan onze specialisten klaar om uw horloge eerlijk te beoordelen en de beste inkoopprijs voor te bieden. Kom zonder afspraak langs of maak gebruik van het formulier hieronder.

Het verhaal achter Cartier horloges

Cartier staat voor meer dan alleen luxe horloges. De sieraden van Cartier op de Champs Elysées in Parijs en op Fifth Avenue in New York zijn wereldberoemd; ze worden gedragen door filmsterren en door leden van koningshuizen. Cartier maakt luxueuze en uiterst luxueuze armbanden, oorbellen, diamanten ringen, kettingen (de befaamde colliers van Cartier). De horloges van Cartier zijn er in maar vijf verschillende modellen. Maar die vijf basismodellen horloges zijn er in ontelbaar veel variaties, ook wat de waarde betreft.

De vijf modellen horloges van Cartier

De Cartier Panthère is het ‘goedkoopste’ model horloge van Cartier. Een klein, plat horloge met een vierkante uurwerkkast. De Cartier Roadster werd geïntroduceerd in de jaren ’60, speciaal gemaakt voor autocoureurs, vandaar de naam Cartier Roadster. De Cartier Pascha verscheen in de vijftiger jaren. Bijzonder is dat dit het eerste horloge was dat speciaal voor vrouwen werd ontworpen. Het horloge de Cartier Tank wed gemaakt op verzoek van het Franse leger voor in de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog. Later werd de Cartier Tank opgenomen in de standaard uitrusting van zowel Franse als Engelse soldaten. Na de oorlog mochten de frontsoldaten hun Tank houden; het werd een gerespecteerd symbool van moed. Cartier speelde daar slim op in door ook Cartier Tank horloges aan burgers en particulieren te gaan verkopen. Stoer en tijdloos, want er worden nog steeds veel Cartier Tank horloges gedragen.

Een Cartier horloge verkopen in Utrecht

Welke van de vijf modellen Cartier horloges u ook wilt aanbieden bij onze inkoop van goud en sieraden in Utrecht, wij zijn in principe altijd geïnteresseerd. De waarde van uw Cartier horloge kunnen we dankzij onze ervaring met de inkoop van kostbare horloges vermoedelijk vrij snel bepalen. Voorwaarde bij het verkopen van een Cartier horloge is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

Contactgegevens stopheling goud

 030 2901510
 info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

 Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.