IWC Portugieser verkopen

1. Uw IWC Portugieser

U heeft een prachtig horloge die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt, aankoopbewijzen en dergelijke.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw horloge taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het horloge.

Kom vandaag bij ons langs!

De IWC Portugieser is een lijn van het bekende horlogemerk IWC uit Zwitserland. Dit horloge wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit en fraai ontwerp. Uw IWC Portugieser verkopen? Wij helpen u graag verder.

Hoeveel is een IWC Portugieser waard?

Uw IWC Portugieser is een hoogwaardig horloge met een rijke geschiedenis. Om die reden behouden IWC horloges over het algemeen goed hun waarde. De waarde van uw horloge is onder andere afhankelijk van de conditie van het uurwerk en de eventuele aanwezigheid van een originele doos en documentatie. Bent u benieuwd welk bedrag uw Portugieser oplevert? Kom langs in onze winkel voor een gratis en vrijblijvende taxatie.

Kenmerken van de IWC Portugieser

Door de jaren heen is de horlogelijn zich blijven ontwikkelen en vernieuwen om telkens weer nieuwe eigenschappen en designs te kunnen produceren. Dit laat de Portugieser tot de top behoren. Anno 2015 heeft de Portugieser collectie zes nieuwe modellen ontworpen. Elk met zijn eigen bijzondere kenmerken. Zo is er een digitaal display geïntegreerd voor de datum en de maand. Daarnaast bevatten ze veel technische verbeteringen, waarmee het horloge staat voor nauwkeurigheid.

Het verhaal achter uw IWC Portugieser

Toen de allereerste versie van de Portugieser in 1930 werd ontworpen, liep deze al voor op zijn tijd. Technisch gezien, omdat het een polshorloge was van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast was het zeker ook een zeer smaakvol horloge, ontworpen in de Art Deco stijl. Om de 125ste verjaardag van IWC te vieren, werd er in 1993 een hele nieuwe versie van de Portugieser ontworpen. Deze geheel vernieuwde uitvoering zorgde voor een hervorming van de horloge-industrie, en is tot vandaag de dag wereldwijd ontzettend populair.

IWC Portugieser verkopen in Utrecht

Wilt u een originele IWC Portugieser verkopen? Dan kunt u terecht bij onze inkoopwinkel in Utrecht. Wij zijn één van de grootste opkopers van edelmetaal en merksieraden in de regio en hebben jarenlang ervaring met het taxeren van horloges. Onze experts staan voor u klaar om een nauwkeurige waardebepaling te doen.

Contactgegevens stopheling goud

030 2901510
info@goudinkooputrecht.nl

Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.