Uw Jaeger-leCoultre horloge verkopen?

Jaeger-leCoultre verkopen

Heeft u nog een prachtig horloge van Jaeger-leCourltre? Wij betalen u de hoogste prijs.

U ontvangt dan direct een gratis taxatie.

  • Materiaal
  • Staal
  • Staal/goud
  • Goud

1. Uw Jaeger-leCoultre

U heeft een Jaeger Lecoultre horloge dat u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk  mee neemt, liefst met doos en papieren.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw horloge ter plaatse taxeren, Wij sturen niets op maar geven direct een prijs.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het horloge.

Uw Jaeger Lecoultre horloge verkopen.

Bij ons altijd een gratis taxatie en eerlijke inkoopprijs

Elk top horlogemerk heeft zijn eigen specialiteit of ‘unique selling point’. Bij Jaeger-LeCoultre is dat: technisch vernuft, slimme uitvindingen, instrumentmakers en huisnijverheid, precisie in de onderdelen tot op de micrometer. Een goed Jaeger-LeCoultre horloge blijft daarom zeer waardevol. Overweegt u uw horloge te verkopen? In onze winkel in Utrecht staan onze specialisten klaar om uw horloge eerlijk te beoordelen en de beste inkoopprijs voor te bieden. Kom zonder afspraak langs of maak gebruik van het formulier hieronder.

Het verhaal achter Jaeger-LeCoultre

Het Zwitserse bedrijf  bestaat sinds 1833 en spreekt zelf van Hoogstaande Horlogekunst: ‘Haute Horlogérie’. De luxe horloges van de manufactuur met de prachtige naam Jaeger-LeCoultre Calibres Oprichter Antoine LeCoultre was in de eerste plaats uitvinder. In 1844 maakte hij de eerste milionometer, een meetinstrument waarmee horloge-onderdelen tot op de micron (of duizendste millimeter) nauwkeurig konden worden gemaakt. Hij zocht samenwerking met Parijzenaar Edmond Jaeger, uitvinder van de calibre. De samenwerking tussen de twee uitvinders leverde hele reeksen van innovaties in horlogemaken op. Sinds 1937 heet het bedrijf officieel Jaeger-LeCoultre.

Bekendste modellen Jaeger-LeCoultre horloges

Erg beroemd is de Reverso: een Jaeger-LeCoultre met letterlijk twee gezichten: de wijzerplaat is in een handomdraai te ‘keren’ zodat de tweede wijzerplaat aan de achterkant naar voren wordt gekeerd. Vandaar ook de naam Reverso. Op die manier kan het toch al mooie horloge schitteren met een kant voor overdag en een kant voor de avond, bijvoorbeeld een chique feest of etentje. Ook begrippen bij horlogeliefhebbers de Jaeger-LeCoultre Calibre, de Jaeger-LeCoultre Duomètre à Chronographe en de Master serie, met de Master Memovox, de Master Control en de Master Compressor of Compressor Diving.

Een Jaeger-LeCoultre horloge verkopen in Utrecht

Welk Jaeger-LeCoultre model u ook wilt aanbieden bij onze winkel in Utrecht, wij zijn in principe altijd geïnteresseerd. De waarde van uw Jaeger-LeCoultre horloge kunnen we dankzij onze ervaring met de inkoop van kostbare horloges vermoedelijk vrij snel bepalen. Voorwaarde bij het verkopen van een uw horloge is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

Contactgegevens stopheling goud

 030 2901510
 info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

 Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.