Omega verkopen

Omega verkopen

Welk model u ook heeft van Omega. Wij betalen u de hoogste prijs.

U ontvangt dan direct een gratis taxatie.

  • Model
  • Omega Seamaster
  • Omega Speedmaster
  • Overig
  • Materiaal
  • Staal
  • Staal/goud
  • Goud

1. Uw Omega

U heeft een prachtig horloge die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt, aankoopbewijzen en dergelijke.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw horloge taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het horloge.

Bij ons altijd de beste inkoopprijs voor uw uurwerk.

Net als Rolex, staat Omega wereldwijd bekend als topmerk. Heeft u een Omega en bent u benieuwd wat uw horloge vandaag de dag oplevert? Onze vakspecialisten staan voor u klaar om dit te beoordelen en u de beste inkoopprijs te bieden. Kom langs in onze winkel in Utrecht voor een vrijblijvende taxatie. Of maak gebruik van het formulier hieronder.

Geschiedenis van Omega horloges

Voor Omega begon het allemaal in 1848, toen de 23 jarige Louis Brandt uit La-Choux-de-Fond in Zwitserland, het idee opvatte om horloges te assembleren en ze vervolgens zelf te verkopen door heel Europa af te reizen op zoek naar klanten. De gekende exclusiviteit van Omega werd echter pas 100 jaar later een feit toen, vlak na de tweede wereldoorlog, achtereenvolgens een aantal toonaangevende horloges op de markt kwamen, waaronder de Speedmaster en de Seamaster.

Bekendste Omega modellen

De Omega Speedmaster kan een indrukwekkende geschiedenis voorleggen door als eerste, en enige horloge ooit, de maan te hebben bezocht! In 1965 werd de Omega, na het ondergaan van zware tests, als officieel horloge door de NASA bij het Apolloprogramma “ingelijfd”, waarbij het een cruciale rol heeft gespeeld bij de maanlanding. Dan is er de Omega Seamaster. Dit horloge siert de pols van een geheel andere held, namelijk James Bond. Dit Omega model is de trouwe metgezel van deze excentrieke Britse spion die, ter compensatie van een gevaarlijk leven, zich graag laat omgeven door luxe.

Uw Omega verkopen in Utrecht

Een goede Omega is altijd te verkopen. In onze winkel in Utrecht geven wij u graag meer informatie over de geschatte waarde van het model dat u wilt aanbieden. Hoe beter de staat, hoe meer u voor uw horloge ontvangt. Ook kapotte Omega horloges mogen aangeboden worden, maar omdat reparatie vaak prijzig is, heeft dit uiteraard invloed op de inkoopprijs. Voorwaarde bij het verkopen van een Omega horloge is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

Contactgegevens stopheling

030 2901510
info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.