Omega Seamaster verkopen

1. Omega Seamaster verkopen

U heeft een prachtig horloge die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt, aankoopbewijzen en dergelijke.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw horloge taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het horloge.

Kom eerst bij ons langs!

De Omega Seamaster is een ware klassieker. Een vintage horloge voor de verzamelaar en daarom vandaag de dag nog goed verkoopbaar. Wilt u uw Omega Seamaster verkopen? Kom voor een gratis taxatie bij ons langs.

Wat is uw Omega Seamaster nog waard?

Uw Omega horloge verkopen kan direct in onze inkoopwinkel in Utrecht. Zo zijn wij gespecialiseerd in het inkopen van merkhorloges en kunnen onze experts u vertellen wat uw Seamaster nog waard is. Uiteraard heeft de conditie van het horloge invloed op de inkoopprijs. Ook is het belangrijk dat uw de originele doos en papieren meeneemt als u deze nog heeft. Een mondelinge taxatie is bij ons gratis en vrijblijvend.

Kenmerken van de Omega Seamaster

Een Omega Seamaster bestaat meestal uit een roestvrijstalen kast, waarop een saffier geplaatst is, en heeft vaak een blauwe, zilveren of zwarte wijzerplaat met oranje accenten. Het meest bijzondere aan dit horloge is echter dat het uurwerk, vanwege de hoge waterbestendigheid, uitermate geschikt is voor diepzeeduiken. Zoals de Omega Seamaster 300m die gegarandeerd waterdicht is tot 300 meter. Ondertussen zijn er talloze uitvoeringen van de Seamaster verschenen, maar allen blijven gekenmerkt door de duikmogelijkheden van het horloge.

Het verhaal achter de Omega Seamaster

Het bedrijf Omega werd oorspronkelijk in 1848 opgericht door Louis Brandt onder de naam La Generale Watch Co. Hij bouwde al gauw een uitstekende reputatie op. Omega was oorspronkelijk de naam van een baanbrekende horlogelijn van de firma, maar omwille van het overweldigende succes van deze lijn werd Omega in 1903 de definitieve nieuwe naam van het bedrijf. In 1948 brak het bedrijf internationaal door mededankzij een revolutionair nieuw uurwerk met de naam de Omega Seamaster. Wat de Seamaster nog meer prestige geeft, is de exclusieve samenwerking die het merk heeft met de James Bond franchise.

Omega Seamaster verkopen in Utrecht

Wij zijn altijd geïnteresseerd in authentieke Omega Seamaster horloges. Overweegt u uw horloge te verkopen? Kom dan eerst langs op ons adres in Utrecht voor een vrijblijvende waardebepaling. Voorwaarde bij het verkopen van een Omega Seamaster horloge is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

Contactgegevens stopheling goud

030 2901510
info@goudinkooputrecht.nl

Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.