Rolex Day Date verkopen

1. Uw Rolex Day Date

U heeft een prachtig horloge die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt, aankoopbewijzen en dergelijke.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw horloge taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het horloge.

Wilt u uw Rolex Day Date verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Dit zeer populaire horloge is nog veel geld waard. Bezoek onze inkoopwinkel in Utrecht voor een gratis en vrijblijvende taxatie.

Wat is een Rolex Day Date waard?

Bij het inkopen van Rolex horloges kijken onze vakmensen in eerste instantie naar de conditie van het horloge. Het spreekt voor zich dat hoe beter de conditie, des te hoger het bedrag die wij ervoor kunnen bieden. Daarnaast is het belangrijk dat alles zo compleet mogelijk is, dus inclusief doos en papieren (als u deze nog in uw bezit heeft). De inkoopprijs wordt bepaald nadat wij de Rolex Day Date ter plekke hebben beoordeeld. Een waardebepaling is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Kenmerken van de Rolex Day Date

Er zijn talloze varianten van de Rolex Day Date gemaakt. Het horloge is waterdicht en verkrijgbaar in witgoud, geelgoud, roze goud en platina. Het horloge wordt ook wel rolex day date president genoemd. De band heet namelijk president band en wordt alleen op dit model gebruikt. Er is geen enkel model dat zo vaak door staatshoofden en captains of industry wordt gedragen. Naast de Rolex Day Date horloges is er ook de Rolex Day Date ll. Dit is de vernieuwde versie van de modellen die vallen onder de reguliere Day Date. De Rolex Day Date is op de markt gebracht met verschillende wijzerplaten en randen in 18-karaats goud en in platina.

rolex day date

Geschiedenis van de Rolex Day Date

De Rolex Day Date werd in 1956 op de markt gebracht en is een verbeterde versie van het Datejust model. Het Day Date model geeft niet alleen de tijd aan, maar ook de dag. Deze wordt voluit geschreven. Het model is uitgebracht in maar liefst 28 talen. De dag wordt aangegeven aan de bovenzijde van de wijzerplaat. De Rolex Day Date was het eerste horloge ter wereld dat zowel een dag- als een datumaanduiding toonde.

Rolex Day Date verkopen in Utrecht

Wij zijn altijd geïnteresseerd in authentieke Rolex Day Date horloges. Overweegt u uw horloge te verkopen? Kom dan eerst bij ons langs voor een gratis inkooptaxatie. Voorwaarde bij het verkopen van een Rolex Day Date horloge is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

Contactgegevens stopheling goud

030 2901510
info@goudinkooputrecht.nl

Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.