Rolex Explorer verkopen

1. Uw Rolex Explorer

U heeft een prachtig horloge die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt, aankoopbewijzen en dergelijke.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw horloge taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het horloge.

Uw Rolex explorer verkopen?

De Rolex Explorer is een fraai bewijs dat minder ook meer kan zijn. Het ogenschijnlijk eenvoudige ontwerp wordt door velen geroemd als één van de meest iconische Rolex designs. Daarmee is de verkoopwaarde van dit horloge nog altijd aanzienlijk. Wilt u uw Rolex Explorer verkopen? Wij helpen u graag verder.

Wat is een Rolex Explorer waard?

Rolex horloges zijn ware klassiekers. Om die reden blijven deze horloges goed verkoopbaar en behouden goed hun waarde. Hoeveel uw Rolex horloge oplevert is onder andere afhankelijk van de conditie van het uurwerk. Ook de aanwezigheid van een originele doos en papieren hebben invloed op de inkoopprijs. Wilt u uw Rolex Explorer verkopen? Dan staan onze vakspecialisten voor u klaar. Zo kunnen zij uw horloge eerlijk beoordelen en deze direct van u inkopen. Een taxatie is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Kenmerken van de Rolex Explorer

De Explorer ademt bergbeklimmen. Neem bijvoorbeeld het eenvoudige ontwerp. Als een bergbeklimmer bovenop de berg staat, verblind door ijs en sneeuw en gedesoriënteerd doordat de lucht nog maar zeer weinig zuurstof bevat, telt elk moment. De Explorer is dus zo ontworpen dat één snelle blik moet volstaan om te zien hoe laat het is. In het bijzonder is dat te zien aan de wijzers en de wijzerplaat. Zo is het bekende 3-6-9-ontwerp, waarbij de uurmarkering enkel die drie getallen toont en verder eenvoudige streepjes, speciaal ontwikkeld om direct duidelijkheid te verschaffen. Daarnaast is het horloge is vrijwel ongevoelig voor temperatuur, heeft het een ingebouwde schokbreker en is het vrijwel onmogelijk te bekrassen, zodat zelfs een stevige val het horloge niet kan beschadigen.

Geschiedenis van de Rolex Explorer

De Rolex Explorer is een bergbeklimmers horloge. Het verhaal van de Rolex Explorer begint in de jaren dertig van de vorige eeuw. Rolex had net een nieuw type horloge ontwikkeld, de Perpetual Oyster Datejust. Dit technisch hoogstandje kon zichzelf opwinden en was bovendien waterdicht tot een diepte van 100 meter. Rolex was echter nog op zoek naar een verhaal bij het horloge, een imago. Mensen moesten bij deze horloges denken aan avontuur, maar wélk avontuur? Daarom begon het horlogemerk enkele extreme sporten te sponsoren. Eén van die sporten was bergbeklimmen, en zo werd Rolex sponsor van de Himalayaexpedities.

Rolex Explorer verkopen in Utrecht

Wij zijn altijd geïnteresseerd in authentieke Rolex Explorer horloges. Overweegt u uw horloge te verkopen? Kom dan eerst bij ons langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Voorwaarde bij het verkopen van uw horloge is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

Contactgegevens stopheling goud

030 2901510
info@goudinkooputrecht.nl

Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.