Rolex Submariner verkopen

1. Uw Rolex Submariner

U heeft een prachtig horloge die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt, aankoopbewijzen en dergelijke.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw horloge taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het horloge.

Rolex Submariner verkopen voor de hoogste prijs?

De Rolex Submariner is misschien wel het bekendste model van dit wereldberoemde horlogemerk. Een type Rolex dat al vanaf de eerste introductie gewild is. Daardoor heeft de Rolex Submariner nog steeds een hoge verkoopwaarde. Wilt u uw Rolex Submariner verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Hoeveel is uw Rolex Submariner waard?

De Rolex Submariner is nog altijd een zeer gewild horloge. Ook oudere exemplaren zijn in trek, mits deze de tand des tijds goed hebben doorstaan. Omdat dit horloge in zoveel verschillende edities en uitvoeringen is uitgebracht, zullen onze vakspecialisten uw Submariner zorgvuldig taxeren. Dit gebeurt direct bij ons in de winkel. De waarde van het horloge hangt uiteraard af van de staat van het uurwerk. Het is tevens aan te raden om uw horloge zo compleet mogelijk aan te bieden, dus samen met originele doos en papieren als u deze nog heeft. Kom vandaag nog bij ons langs voor een gratis taxatie.

Kenmerken van de Rolex Submariner

De ingewikkelde techniek achter dit horloge is meer dan schone schijn. In de beginperiode werd de Rolex Submariner vrijwel alleen gekocht voor zijn functionaliteiten, en het koperspubliek bestond voornamelijk uit professionele duikers. Zo zit er rondom de wijzerplaat een draaibare ring, waarmee u kunt aangeven hoe lang u al onder water bent. Verder zijn de wijzers en enkele overige elementen in het display voorzien van een lichtgevende coating. Ten slotte is het gehele horloge en de horlogeband gemaakt van extra stevige materialen die bestand zijn tegen krassen, schokken en de inwerking van zout zeewater. Dat maakt de Rolex Submariner dus tot een horloge dat echt gebruikt mag worden.

Het verhaal achter de Rolex Submariner.

De Rolex Oyster Perpetual Submariner, werd in 1953 geïntroduceerd. De volledige naam vertelt al een hoop over het dit model. Oyster heeft betrekking op de waterdichte eigenschappen, en Perpetual refereert aan het zelfopwindende mechanisme. Submariner is eveneens niet overdreven, want dit horloge was de eerste Rolex die tot meer dan 100 meter diepte waterdicht was. In de jaren zestig veranderde de Rolex Submariner van een specialistisch product naar een populaire keuze voor de jetset. Niet langer werd het gebruikt als duikershorloge, maar als statussymbool.

Bekende referentienummers van de Rolex Submariner.

Er zijn in totaal dertig Submariner-referenties. De 5513 en 1680 zijn meest verkochte Submariners vanwege hun grote productie. Een van de 6 meest begeerde referenties van de Rolex Submariner is referentie 6538. Deze kreeg de bijnaam "Rolex James Bond" omdat in de film dr. No de film Sean Connery een Rolex submariner met referentienummer 6538 om zijn pols draagt.

Rolex Submariner verkopen in Utrecht

Uw Rolex Submariner taxeren wij gratis en vrijblijvend voor u. Zo staan wij voor een betrouwbaar en transparant taxatie- en verkoopproces. Overweegt u om uw Rolex
Submariner te verkopen? Wij staan voor u klaar in onze winkel Utrecht.

Contactgegevens stopheling goud

030 2901510
info@goudinkooputrecht.nl

Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.