Laat de inkoop van goud vanuit Leersum over aan ervaren inkopers. We hebben een uitstekende reputatie in Utrecht. Die hebben we te danken aan onze hoge goudprijs, maar ook aan de eerlijke taxaties als erkend taxateur.

U kunt uw goud verkopen vanuit Bunnik, Leersum en de rest van de omgeving Utrecht. Wij betalen u een hoge prijs voor oud goud, zodat u dat ten gelde kunt maken en daar vervolgens meteen mee kunt doen wat u wilt.


Eerlijke en deskundige taxatie

De inkoop van goud vanuit Leersum vindt altijd plaats op basis van een eerlijke en deskundige taxatie. Op die manier betalen we u aan de hand van de hoge goudprijs van dit moment een verrassend hoog bedrag.

Het is daarom de moeite waard om zelfs met kleine hoeveelheden goud bij ons langs te komen. De kans is groot dat we u er toch een mooi bedrag voor kunnen betalen. Dat bedrag ontvangt u meteen in contant geld, zonder omwegen of wachttijden.


Goud verkopen in Leersum

Uw goud verkopen vanuit Leersum en daarvoor een goede prijs ontvangen? U bent voor de verkoop bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen de goud inkoop, uiteraard op basis van een deskundige taxatie. Daarmee geven we als erkend taxateur aan welk bedrag we u voor het goud kunnen betalen. Op basis van het gewicht en de kwaliteit, waarvan u netjes een rapportage ontvangt.

Heeft u vragen over de inkoop van goud vanuit Leersum of de rest van de omgeving Utrecht? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.