Merksieraden verkopen

1. Merksieraard verkopen

U heeft prachtige merksieraden die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw sieraad taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het merksieraad.

Merksieraden verkopen in Utrecht

Chopard, Cartier en Bulgari: drie dynastieën in de moderne juwelenbranche. Allen gestart als kleine familiebedrijven, maar inmiddels zijn ze uitgegroeid tot multinationals met wereldwijde vestigingen en talrijk personeel. Gedragen door royalty en filmsterren zijn de Chopard sieraden, de Cartier sieraden en Bulgari sieraden vandaag de dag niet meer weg te denken van de juwelenmarkt. Wie op zoek is naar ervaren inkoper van merksieraden kan terecht bij Argentum Aurum in Utrecht.

Hoe wij sieraden taxeren

Zoals de prijs van kunst fluctueert, verandert de prijs van antieke sieraden ook onder invloed van vraag en aanbod. De antiekwaarde van sieraden is vaak veel hoger dan de waarde van het materiaal. Maar weinig taxateurs hebben de ervaring en vakbekwaamheid om uw sieraden een eerlijke marktprijs te bepalen. Profiteer bij Argentum Aurum van een gediplomeerde taxateur met meer dan twintig jaar ervaring. Zo verkoopt u uw sieraden tegen een realistische prijs.

Een goede taxatie is van belang merksieraden

Een ervaren taxateur herkent bijvoorbeeld of een merksieraad van bijvoorbeeld, Cartier, Boucheron, van Cleef & Arpels of een ander historisch belangrijk merk stijlecht is en of er geen delen vervangen of aangepast zijn.​​ Als een origineel onderdeel is beschadigd of verloren gegaan, zoals een sluiting of een gedeelte van een collier, en er een nieuw deel aan wordt toegevoegd , kan het juweel niet meer worden beschouwd als stijlecht uit de periode. Zijn alle elementen van het sieraad uit dezelfde periode? Wat doet een briljant geslepen diamant in een Victoriaans sieraad? Dit soort aanpassingen hebben invloed op de waarde van een merksieraad. Daarom is het van belang om te weten wat u in handen heeft als u uw merksieraden of antieke sieraden verkoopt. Dit doen wij altijd gratis en in uw bijzijn.

Uw merksieraden verkopen in Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbaar verkooppunt voor uw Chopard juwelen? Of bent u wellicht in het bezit van juwlene van Cartier, Bulgari of andere luxe merksieraden die u graag van de hand wil doen? Dan bent u bij Argentum Aurum Utrecht aan het juiste adres. Wij betalen meer dan de goudprijs per gram. Wij staan steeds ter uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en om u van persoonlijk advies en de nodige deskundige informatie te voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.