Antieke sieraden verkopen?

U wilt antieke sieraden verkopen uit een erfenis of nalatenschap, of omdat u deze nooit draagt?

Laat uw antieke sieraden dan eens vrijblijvend taxeren bij Argentum Aurum. Wij bepalen ter plekke de waarde en betalen u direct uit! Natuurlijk kunt u uw antieke sieraden ook verkopen zonder dat u daar andere sieraden voor moet terugkopen. Dat gaat sneller dan verkopen op een antieke sieraden veiling en u bespaart ook nog de hoge veilingkosten. Deze taxatie sieraden is gratis en u loopt geen risico dat er een deel niet verkocht wordt. Wij kopen alle soorten antieke sieraden van goud of zilver en ook kunt u uw diamanten verkopen aan ons.

Een gouden armbandje of een gouden hangertje dat je kreeg van je oma, natuurlijk hebben dat soort antieke sieraden vooral een emotionele waarde. Verkopen zul je dan niet zo snel doen. Maar misschien heeft u – ergens in huis – wel een doosje dat al jaren niet meer open is geweest, met sieraden die u veertig jaar geleden met plezier droeg, maar die nu volkomen uit de tijd zijn. U kunt uw antieke sieraden verkopen in Amsterdam, maar daarvoor kunt u ook in Utrecht terecht.

Gediplomeerd taxateur

Argentum Aurum biedt u de juiste kennis en ervaring op het gebied van het taxeren van antieke sieraden. Maar weinig juweliers hebben de ervaring en deskundigheid om een eerlijke marktprijs betalen voor antieke of oude sieraden. Wij staan garant voor uitstekende persoonlijke service en een succesvolle verkoop van uw antieke sieraden.

antieke sieraden verkopen utrecht

Antieke merksieraden

De meeste antieke sieraden en juwelen zijn one-of-a-kind. Naast individuele handgemaakte sieraden kopen wij antieke juwelen gemaakt door de beroemde juweliers zoals: Cartier, Bulgari, Piaget, Boucheron,Tiffany, Van Cleef & Arpels en vele anderen.

Diamanten en edelstenen maken de sieraden nog zeldzamer en gewild. Argentum Aurum betaalt u de beste prijs voor exclusieve gesigneerde oude en antieke sieraden.

Welke antieke sieraden kunt u verkopen?

Uw antieke sieraden met of zonder briljant of diamant kunnen meer opbrengen dan u denkt!

Wij kopen alle gouden antieke sieraden, alle platina antieke sieraden, alle zilveren antieke sieraden met of zonder diamant uit alle periodes. Van Georgische en Victoriaanse sieraden uit de 19e eeuw, Edwardiaanse, Art Nouveau en Art Deco sieraden uit de 20e eeuw, oude sieraden uit de jaren 40’s en 50’s tot zilveren en gouden sieraden en juwelen van vandaag de dag.

Slijtage antieke sieraden

Op oude sieraden zijn vaak enkele tekenen van slijtage te zien. Ongeschonden sieraden zijn zeldzaam en heel veel waard. Antieke en oude sieraden met duidelijke sporen van reparatie of restauratie of wijzigingen aan de oorspronkelijke vorm, vertegenwoordigen begrijpelijk een veel lagere waarde.

antiek sieraden utrecht

Antieke sieraden van goud en zilver

Of een gouden of zilveren sieraad mooi genoeg is om het te dragen is uiteraard een kwestie van smaak. Maar bij onze antieke sieraden inkoop geven we u graag de informatie die objectief vast te stellen en meetbaar is: wat zou dit oud goud waard zijn wanneer u er voor kiest om het te laten omsmelten. En zo de waarde enorm opwaardeert, dankzij de hoge goudprijs of zilverprijs van nu, die elke gram de moeite van het verkopen waard maakt? Bij het inkopen van goud en zilver in sieraden maakt het dus in principe niet uit of het edelmetaal is verwerkt in gouden oorbellen, een gouden armband, een gouden ring die u niet meer draagt, een gouden ketting of een gouden sierspeld. Op een taxatie kunt u altijd wachten. Kijk ook eens op de pagina Hoe werkt het?