Uw IWC verkopen in 3 stappen

  1. Uw IWC:
    U heeft een prachtig horloge die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt, aankoopbewijzen en dergelijke.
  2. Kom langs:
    Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw horloge taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.
  3. Verkopen:
    Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het horloge

De waarde van IWC horloges

Het Zwitserse horlogemerk IWC (een afkorting van International Watch Company) maakt al sinds 1888 handgemaakte horloges met een automatisch uurwerk van absolute topkwaliteit. Anders dan bij Cartier bijvoorbeeld gaat het bij IWC vooral om complexe mechaniek, technische hoogstandjes en innovatie. Dit maakt uw IWC horloge heel kostbaar. Bepalend voor de waarde van uw IWC is onder andere de verkoopbaarheid van het specifieke model en de staat waarin het horloge zich bevindt. Om deze reden is het noodzakelijk dat onze inkopers uw horloge kunnen bekijken om een inkoopprijs vast te stellen. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt bij ons gewoon binnenlopen met de vraag of we uw IWC horloge eens willen bekijken.

breitling-navitimer
day date

Bekende IWC modellen

De merknaam IWC is al meer dan honderdtwintig jaar oud en een begrip bij liefhebbers van mooie, robuust uitgevoerde horloges met een stoere uitstraling. Net als Cartier heeft IWC een reeks basismodellen. Dit zijn er zes in totaal. De zes types lopen uiteen van klassiek tot sportief en sommige IWC horloge modellen zijn erg populair. Enkele beroemde modellen zijn de IWC Aquatimer – een op grote diepte goed functionerend duikershorloge, de IWC Da Vinci – ontworpen naar een schets van Leonardo da Vinci, en de IWC Portugieser – een verwijzing naar de tijd van de Portugese ontdekkingsreizigers en veroveraars van de nieuwe wereld.

Uw IWC verkopen in Utrecht

Wij zijn altijd geïnteresseerd in mooie IWC horloges. In onze winkel in Utrecht, waar we ook andere sieraden inkopen, weten we alles over (oude) precisie-uurwerken. Zo kunnen wij u ter plekke een prijsindicatie van uw horloge geven en deze direct van u inkopen. Bij de inkoop van een IWC horloge vragen we altijd een legitimatiebewijs en bij een horloge zonder documentatie maken we het geld alleen naar een bankrekening over.

Gegevens van uw horloge

Vul alle gegevens van uw horloge in.
Heeft u de originele verpakking?(Vereist)
Heeft u de originele papieren?(Vereist)

Afbeeldingen van uw horloge

Upload verschillende afbeeldingen van uw horloge. Dit is voor ons van belang om een juiste taxatie te kunnen geven.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Uw contactgegevens

Vul de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Aanhef(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp icon