Diamant verkopen

Diamant verkopen

Benieuwd naar de waarde van uw diamanten? Stuur hier de gratis taxatie aanvraag in. (geen diamanten gekocht op Catawiki)

U ontvangt dan een gratis taxatie.

Diamant

 • Materiaal
 • Staal
 • Staal/goud
 • Goud

1. Uw Diamant

U heeft een prachtige diamant die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van de diamant mee neemt, aankoopbewijzen en dergelijke.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw diamant taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor de diamant.

Direct uw diamant verkopen.

Heeft u diamanten die u niet langer gebruikt en bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor de inkoop van uw diamanten? Onze gekwalificeerde diamantair bij Argentum Aurum helpt u graag verder met een taxatie van diamanten vanaf 0.50 carat. Loop zonder afspraak bij ons binnen; alle benodigde kennis en instrumenten zijn aanwezig om ter plekke de waarde van uw diamanten te bepalen.

Uw diamant verkopen

 • Inkoop van 0.50 ct en groter
 • Lid van Beurs voor den Diamanthandel
 • Marktconforme inkoopprijzen
 • Taxatie door gediplomeerd diamantair

Ontvang een eerlijke prijs voor uw diamant

Argentum Aurum lid van de Beurs voor den Diamanthandel in Amsterdam. Hierdoor weet u zeker dat u zaken doet met een betrouwbare partner en een reële waarde ontvangt. U kunt losse diamanten verkopen, maar ook diamanten die in sieraden zijn gezet. Twijfelt u nog over de verkoop van uw diamanten? Laat deze dan vrijblijvend door ons taxeren om in ieder geval te weten wat ze waard zijn.

De inkoopwaarde van uw diamant wordt bepaald aan de hand van de vier C’s:

 • Clarity: hoe hoger de zuiverheid, hoe hoger de waarde.
 • Colour: de meest witte en heldere diamanten zijn het meest waard.
 • Carat: grote diamanten zijn zeldzamer dan kleine diamantjes.
 • Cut: vorm en kwaliteit van het slijpwerk hebben invloed op de prijs.

Zijn het echte diamanten?

Heeft u stenen waarvan u niet zeker weet of deze echt zijn of enige waarde vertegenwoordigen, bijvoorbeeld uit een erfenis? Aarzel dan niet om eens langs te komen. De taxateurs van Argentum Aurum nemen graag de tijd om uw juwelen of sieraden te inspecteren en u meer te vertellen over het soort steen, de echtheid en de waarde.

Wij kopen diamanten met of zonder certificaat

Diamanten met een uitzonderlijke kwaliteit en grootte hebben vaak een diamantcertificaat bewijs van de echtheid. Ook als u geen certificaat heeft, dan kunt u bij Argentum Aurum terecht voor het verkopen van uw diamanten. Alle stenen worden namelijk opnieuw nauwkeurig geanalyseerd en getaxeerd.

Diamanten sieraden verkopen

Heeft u geen losse diamant maar wilt u diamanten sieraad verkopen? Ook dan kunt u bij Argentum Aurum terecht. Verder zijn wij gespecialiseerd in de inkoop van luxe horloges, merksieraden en andere kostbaarheden.

Waarom nu verkopen?

Diamanten vertegenwoordigen een aanzienlijke waarde. Vaak liggen ze echter opgeborgen in een kluis of op een andere veilige plek en wordt er nauwelijks naar omgekeken. Wanneer u daadwerkelijk wilt kunnen beschikken over de waarde van de stenen, dan kunt u ervoor kiezen de diamanten te verkopen. U ontvangt een geldbedrag dat u direct kunt besteden aan nuttige zaken.

Contactgegevensstopheling

 030 2901510
 info@goudinkooputrecht.nl

 Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.