Gesloten van Dinsdag 28 Februari t/m Maandag 6 Maart Openingstijden: DI T/M VRIJ 11.00-17.00 UUR. 030-2901510

Uw IWC Da Vinci verkopen?

Kom eerst bij ons langs! 

Het merk IWC kenmerkt zich door Zwitserse vakmanschap in combinatie met Amerikaanse technologie. De IWC Da Vinci is een horloge gemaakt van de beste materialen en met precisie ontworpen. Wilt u uw IWC Da Vinci verkopen? Onze vakspecialisten helpen u graag verder.

Hoeveel is een IWC Da Vinci waard?

Heeft u ooit een IWC Da Vinci gekocht of gekregen? En overweegt u dit horloge te verkopen? Wij helpen u graag verder met een gratis en vrijblijvende taxatie. Zo zijn wij gespecialiseerd in het inkopen van merkhorloges en kunnen onze experts uw horloge controleren op echtheid, werking en staat. Het spreekt voor zich dat hoe beter de conditie van uw horloge, hoe hoger het bedrag dat wij u ervoor kunnen geven. Ook de aanwezigheid van een originele doos en documentatie heeft invloed op de waarde bij een eventuele verkoop. Meer weten? Kom langs in onze winkel.

Geschiedenis van de IWC Da Vinci

Een Da Vinci horloge is gebaseerd op een schets van Leonardo Da Vinci. Deze schets moest een aandrijving voor een vliegtuig zijn, maar bleek later de voorloper van het moderne uurwerk te zijn. IWC werd geïnspireerd door deze wetenschapper en noemde als eerbetoon een horloge naar hem. De Da Vinci horloge was het eerste quartz-horloge, een horloge dat wordt aangedreven door een batterijtje dat zich in het horloge bevindt. Al in 1969 kwam dit type horloge op de markt. In 1985 was hetzelfde IWC horloge het eerste merk dat een chronograaf met eeuwigdurende kalender bezat.

Kenmerken van de IWC Da Vinci

De horloges van IWC Da Vinci bevatten een automatisch uurwerk. Dit betekent dat het uurwerk wordt opgewonden door polsbewegingen. Dit is herkenbaar door het woord ”automatic’ op de wijzerplaat. Zodra het horloge beweegt komt er een gewicht in beweging. Hierdoor wordt er een veer aangespannen en het uurwerk opgeladen. IWC Da Vinci horloges beschikken over vijf indicatoren te weten dag, dag van de week, maand, jaar en maanfase. Dit horloge heeft veel vernieuwende functies en straalt Zwitserse kwaliteit uit. Een horloge van IWC Da Vinci is een kostbaar bezit en weet zijn hoge waarde te behouden.

IWC Da Vinci verkopen in Utrecht

Als inkopers van goud, zilver en merkhorloges bent u bij ons op het juiste adres. Eerlijke prijzen en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel en onze vakspecialisten staan voor u klaar om uw IWC Da Vinci te voorzien van een gratis en vrijblijvende taxatie.

Uw IWC Da Vinci verkopen? Kom direct langs voor een gratis taxatie of bel 030 290 1510.

Contactgegevens

Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

Rubenslaan 67E
3582 JD Utrecht
030-2901510
info@goudinkooputrecht.nl

  Contactgegevens

  Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

  Rubenslaan 67E
  3582 JD Utrecht
  030-2901510
  info@goudinkooputrecht.nl