Hoeveel is een IWC Da Vinci waard?

Heeft u ooit een IWC Da Vinci gekocht of gekregen? En overweegt u dit horloge te verkopen? Wij helpen u graag verder met een gratis en vrijblijvende taxatie. Zo zijn wij gespecialiseerd in het inkopen van merkhorloges en kunnen onze experts uw horloge controleren op echtheid, werking en staat. Het spreekt voor zich dat hoe beter de conditie van uw horloge, hoe hoger het bedrag dat wij u ervoor kunnen geven. Ook de aanwezigheid van een originele doos en documentatie heeft invloed op de waarde bij een eventuele verkoop. Meer weten? Kom langs in onze winkel.

Gegevens van uw horloge

Vul alle gegevens van uw horloge in.
Heeft u de originele verpakking?(Vereist)
Heeft u de originele papieren?(Vereist)

Afbeeldingen van uw horloge

Upload verschillende afbeeldingen van uw horloge. Dit is voor ons van belang om een juiste taxatie te kunnen geven.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Uw contactgegevens

Vul de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Aanhef(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geschiedenis van de IWC Da Vinci

Een Da Vinci horloge is gebaseerd op een schets van Leonardo Da Vinci. Deze schets moest een aandrijving voor een vliegtuig zijn, maar bleek later de voorloper van het moderne uurwerk te zijn. IWC werd geïnspireerd door deze wetenschapper en noemde als eerbetoon een horloge naar hem. De Da Vinci horloge was het eerste quartz-horloge, een horloge dat wordt aangedreven door een batterijtje dat zich in het horloge bevindt. Al in 1969 kwam dit type horloge op de markt. In 1985 was hetzelfde IWC horloge het eerste merk dat een chronograaf met eeuwigdurende kalender bezat.

Diamant grading

Kenmerken van de IWC Da Vinci

De horloges van IWC Da Vinci bevatten een automatisch uurwerk. Dit betekent dat het uurwerk wordt opgewonden door polsbewegingen. Dit is herkenbaar door het woord ”automatic’ op de wijzerplaat. Zodra het horloge beweegt komt er een gewicht in beweging. Hierdoor wordt er een veer aangespannen en het uurwerk opgeladen. IWC Da Vinci horloges beschikken over vijf indicatoren te weten dag, dag van de week, maand, jaar en maanfase. Dit horloge heeft veel vernieuwende functies en straalt Zwitserse kwaliteit uit. Een horloge van IWC Da Vinci is een kostbaar bezit en weet zijn hoge waarde te behouden.

IWC Da Vinci verkopen in Utrecht

Als inkopers van goud, zilver en merkhorloges bent u bij ons op het juiste adres. Eerlijke prijzen en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel en onze vakspecialisten staan voor u klaar om uw IWC Da Vinci te voorzien van een gratis en vrijblijvende taxatie.

WhatsApp icon