Inkoop van sloopgoud in Utrecht

Voor de inkoop van sloopgoud hoeft u niet verder te zoeken. Zoekt u een betrouwbaar adres in Utrecht? We kopen in voor een eerlijke prijs, altijd taxatie door een gediplomeerde taxateur.  Dus kom langs zonder afspraak en laat uw goud taxeren.
Heeft u een gouden horloge liggen dat u wilt verkopen, tandengoud, een goudbaar of ander goud? Wij betalen daarvoor een eerlijke prijs, op basis van de actuele goudkoers. Zo ontvangt u een eerlijke waarde, die we bovendien meteen uitbetalen. Het is op die manier snel geregeld, gewoon door bij ons langs te komen in Utrecht.

Gouden horloges, goudbaren en meer.

De goud inkoop zoals we die aanbieden geldt voor verschillende soorten goud. Dus gaat het om een gouden horloge waarvoor u graag de hoogste prijs wilt? Of Turks goud, Surinaams goud, Marokkaans goud. Wij kopen het goud van u in  op basis van een goed bod door onze taxateur die een gratis waardebepaling doet.
En komt u uit bijvoorbeeld Nieuwegein, uit Houten of IJsselstein? Uiteraard bent u ook dan van harte welkom bij ons in de winkel in Utrecht. We berekenen de waarde die we kunnen bieden aan de hand van het gehalte, om u de actuele goudprijs van dit moment te betalen.

Eerlijke prijs voor het goud.

We gebruiken de actuele koers van het goud om een bod te doen op het goud dat u aan ons wilt verkopen. Op die manier krijgt u altijd een eerlijk bedrag voor het goud dat we inkopen.

Dus gaat het om een hoger of juist een lager gewicht? In de beide gevallen zorgen we netjes voor de taxatie. Dat doen we natuurlijk gewoon terwijl u erbij staat. Zo kunt u zien wat we wegen en hoe we de goudprijs vervolgens gebruiken om de berekening te maken. Dat doen we bewust open en transparant. U weet daarmee zeker dat we u een eerlijke prijs betalen voor het goud dat we inkopen.

Goud inkoop Utrecht

Voor de goud inkoop in Utrecht ontvangen we u graag bij ons in de winkel. Daar werken we met een ervaren en gediplomeerde taxateur. Bovendien hebben we er alle middelen en apparatuur om het goud zo goed mogelijk op waarde te schatten. Zo zorgen we ervoor dat u een eerlijk bedrag ontvangt voor het goud dat u laat inkopen.

De goud inkoop in Utrecht is snel geregeld. We doen u een bod, op basis van het gewicht en de waarde van het goud. Na uw akkoord kunnen we dat bedrag bovendien meteen aan u uitbetalen.

Wat voor goud kan ik verkopen? Hoeveel is goud waard? Wat zijn de goudprijzen per gram?  Wilt u meer weten over de goudkoers en de actuele goudprijzen? Bekijk u dan de pagina Actuele goudprijs. Heeft u andere vragen ? Komt u dan eens langs, een afspraak maken is niet nodig, of neem contact met ons op!  Onze gediplomeerd taxateur taxeert gratis ter plaatse en we betalen direct uit. We horen graag van u!

WhatsApp icon