Hoeveel is een IWC Portugieser waard?

Uw IWC Portugieser is een hoogwaardig horloge met een rijke geschiedenis. Om die reden behouden IWC horloges over het algemeen goed hun waarde. De waarde van uw horloge is onder andere afhankelijk van de conditie van het uurwerk en de eventuele aanwezigheid van een originele doos en documentatie. Bent u benieuwd welk bedrag uw Portugieser oplevert? Kom langs in onze winkel voor een gratis en vrijblijvende taxatie.

Gegevens van uw horloge

Vul alle gegevens van uw horloge in.
Heeft u de originele verpakking?(Vereist)
Heeft u de originele papieren?(Vereist)

Afbeeldingen van uw horloge

Upload verschillende afbeeldingen van uw horloge. Dit is voor ons van belang om een juiste taxatie te kunnen geven.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Uw contactgegevens

Vul de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Aanhef(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Diamant grading

Kenmerken van de IWC Portugieser

Door de jaren heen is de horlogelijn zich blijven ontwikkelen en vernieuwen om telkens weer nieuwe eigenschappen en designs te kunnen produceren. Dit laat de Portugieser tot de top behoren. Anno 2015 heeft de Portugieser collectie zes nieuwe modellen ontworpen. Elk met zijn eigen bijzondere kenmerken. Zo is er een digitaal display geïntegreerd voor de datum en de maand. Daarnaast bevatten ze veel technische verbeteringen, waarmee het horloge staat voor nauwkeurigheid.

Het verhaal achter uw IWC Portugieser

Toen de allereerste versie van de Portugieser in 1930 werd ontworpen, liep deze al voor op zijn tijd. Technisch gezien, omdat het een polshorloge was van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast was het zeker ook een zeer smaakvol horloge, ontworpen in de Art Deco stijl. Om de 125ste verjaardag van IWC te vieren, werd er in 1993 een hele nieuwe versie van de Portugieser ontworpen. Deze geheel vernieuwde uitvoering zorgde voor een hervorming van de horloge-industrie, en is tot vandaag de dag wereldwijd ontzettend populair.

IWC Portugieser verkopen in Utrecht

Wilt u een originele IWC Portugieser verkopen? Dan kunt u terecht bij onze inkoopwinkel in Utrecht. Wij zijn één van de grootste opkopers van edelmetaal en merksieraden in de regio en hebben jarenlang ervaring met het taxeren van horloges. Onze experts staan voor u klaar om een nauwkeurige waardebepaling te doen.

day date
WhatsApp icon