Gesloten van Dinsdag 28 Februari t/m Maandag 6 Maart Openingstijden: DI T/M VRIJ 11.00-17.00 UUR. 030-2901510

Uw IWC Portugieser verkopen?

Kom vandaag bij ons langs!

De IWC Portugieser is een lijn van het bekende horlogemerk IWC uit Zwitserland. Dit horloge wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit en fraai ontwerp. Uw IWC Portugieser verkopen? Wij helpen u graag verder.

Hoeveel is een IWC Portugieser waard?

Uw IWC Portugieser is een hoogwaardig horloge met een rijke geschiedenis. Om die reden behouden IWC horloges over het algemeen goed hun waarde. De waarde van uw horloge is onder andere afhankelijk van de conditie van het uurwerk en de eventuele aanwezigheid van een originele doos en documentatie. Bent u benieuwd welk bedrag uw Portugieser oplevert? Kom langs in onze winkel voor een gratis en vrijblijvende taxatie.

Kenmerken van de IWC Portugieser

Door de jaren heen is de horlogelijn zich blijven ontwikkelen en vernieuwen om telkens weer nieuwe eigenschappen en designs te kunnen produceren. Dit laat de Portugieser tot de top behoren. Anno 2015 heeft de Portugieser collectie zes nieuwe modellen ontworpen. Elk met zijn eigen bijzondere kenmerken. Zo is er een digitaal display geïntegreerd voor de datum en de maand. Daarnaast bevatten ze veel technische verbeteringen, waarmee het horloge staat voor nauwkeurigheid.

Het verhaal achter uw IWC Portugieser

Toen de allereerste versie van de Portugieser in 1930 werd ontworpen, liep deze al voor op zijn tijd. Technisch gezien, omdat het een polshorloge was van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast was het zeker ook een zeer smaakvol horloge, ontworpen in de Art Deco stijl. Om de 125ste verjaardag van IWC te vieren, werd er in 1993 een hele nieuwe versie van de Portugieser ontworpen. Deze geheel vernieuwde uitvoering zorgde voor een hervorming van de horloge-industrie, en is tot vandaag de dag wereldwijd ontzettend populair.

IWC Portugieser verkopen in Utrecht

Wilt u een originele IWC Portugieser verkopen? Dan kunt u terecht bij onze inkoopwinkel in Utrecht. Wij zijn één van de grootste opkopers van edelmetaal en merksieraden in de regio en hebben jarenlang ervaring met het taxeren van horloges. Onze experts staan voor u klaar om een nauwkeurige waardebepaling te doen.

Uw IWC Portugieser verkopen? Kom direct langs voor een gratis taxatie of bel 030 290 1510

Contactgegevens

Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

Rubenslaan 67E
3582 JD Utrecht
030-2901510
info@goudinkooputrecht.nl

  Contactgegevens

  Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

  Rubenslaan 67E
  3582 JD Utrecht
  030-2901510
  info@goudinkooputrecht.nl