Gesloten van Dinsdag 28 Februari t/m Maandag 6 Maart Openingstijden: DI T/M VRIJ 11.00-17.00 UUR. 030-2901510

Uw Jaeger-leCoultre horloge verkopen?

Bij ons altijd een gratis taxatie en eerlijke inkoopprijs

Elk top horlogemerk heeft zijn eigen specialiteit of ‘unique selling point’. Bij Jaeger-LeCoultre is dat: technisch vernuft, slimme uitvindingen, instrumentmakers en huisnijverheid, precisie in de onderdelen tot op de micrometer. Een goed Jaeger-LeCoultre horloge blijft daarom zeer waardevol. Overweegt u uw horloge te verkopen? In onze winkel in Utrecht staan onze specialisten klaar om uw horloge eerlijk te beoordelen en de beste inkoopprijs voor te bieden. Kom zonder afspraak langs of maak gebruik van het formulier hieronder.

Het verhaal achter Jaeger-LeCoultre

Het Zwitserse bedrijf bestaat sinds 1833 en spreekt zelf van Hoogstaande Horlogekunst: ‘Haute Horlogérie’. De luxe horloges van de manufactuur met de prachtige naam Jaeger-LeCoultre Calibres Oprichter Antoine LeCoultre was in de eerste plaats uitvinder. In 1844 maakte hij de eerste milionometer, een meetinstrument waarmee horloge-onderdelen tot op de micron (of duizendste millimeter) nauwkeurig konden worden gemaakt. Hij zocht samenwerking met Parijzenaar Edmond Jaeger, uitvinder van de calibre. De samenwerking tussen de twee uitvinders leverde hele reeksen van innovaties in horlogemaken op. Sinds 1937 heet het bedrijf officieel Jaeger-LeCoultre.

Bekendste modellen Jaeger-LeCoultre horloges

Erg beroemd is de Reverso: een Jaeger-LeCoultre met letterlijk twee gezichten: de wijzerplaat is in een handomdraai te ‘keren’ zodat de tweede wijzerplaat aan de achterkant naar voren wordt gekeerd. Vandaar ook de naam Reverso. Op die manier kan het toch al mooie horloge schitteren met een kant voor overdag en een kant voor de avond, bijvoorbeeld een chique feest of etentje. Ook begrippen bij horlogeliefhebbers de Jaeger-LeCoultre Calibre, de Jaeger-LeCoultre Duomètre à Chronographe en de Master serie, met de Master Memovox, de Master Control en de Master Compressor of Compressor Diving.

Een Jaeger-LeCoultre horloge verkopen in Utrecht

Welk Jaeger-LeCoultre model u ook wilt aanbieden bij onze winkel in Utrecht, wij zijn in principe altijd geïnteresseerd. De waarde van uw Jaeger-LeCoultre horloge kunnen we dankzij onze ervaring met de inkoop van kostbare horloges vermoedelijk vrij snel bepalen. Voorwaarde bij het verkopen van een uw horloge is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

Ook uw Jaeger-LeCoultre verkopen? Kom direct langs voor een gratis taxatie of bel 030 290 1510

Contactgegevens

Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

Rubenslaan 67E
3582 JD Utrecht
030-2901510
info@goudinkooputrecht.nl

  Contactgegevens

  Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

  Rubenslaan 67E
  3582 JD Utrecht
  030-2901510
  info@goudinkooputrecht.nl