Het verhaal achter Cartier horloges

Cartier staat voor meer dan alleen luxe horloges. De sieraden van Cartier op de Champs Elysées in Parijs en op Fifth Avenue in New York zijn wereldberoemd; ze worden gedragen door filmsterren en door leden van koningshuizen. Cartier maakt luxueuze en uiterst luxueuze armbanden, oorbellen, diamanten ringen en colliers. De horloges van Cartier zijn er in maar vijf verschillende modellen. Maar die vijf basismodellen horloges zijn er in ontelbaar veel variaties, ook wat de waarde betreft.

cartierpanthera

De vijf modellen horloges van Cartier

De Cartier Panthère is het ‘goedkoopste’ model horloge van Cartier. Een klein, plat horloge met een vierkante uurwerkkast. De Cartier Roadster werd geïntroduceerd in de jaren ’60, speciaal gemaakt voor autocoureurs, vandaar de naam Cartier Roadster. De Cartier Pascha verscheen in de vijftiger jaren. Bijzonder is dat dit het eerste horloge was dat speciaal voor vrouwen werd ontworpen. Het horloge de Cartier Tank werd gemaakt op verzoek van het Franse leger voor in de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog. Later werd de Cartier Tank opgenomen in de standaard uitrusting van zowel Franse als Engelse soldaten. Na de oorlog mochten de frontsoldaten hun horloge houden; het werd een gerespecteerd symbool van moed. Cartier speelde daar slim op in door ook  dit model aan burgers  te gaan verkopen. Stoer en tijdloos, want er worden nog steeds veel Cartier Tank horloges gedragen.

Een Cartier horloge verkopen in Utrecht

Welke van de vijf modellen Cartier horloges u ook wilt aanbieden bij onze inkoop van goud en sieraden in Utrecht, wij zijn in principe altijd geïnteresseerd. De waarde van uw horloge kunnen we dankzij onze ervaring met de inkoop van kostbare horloges vermoedelijk vrij snel bepalen. Voorwaarde bij het verkopen van uw horloge is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

Waardebepaling Cartier

Gegevens van uw horloge

Vul alle gegevens van uw horloge in.
Heeft u de originele verpakking?(Vereist)
Heeft u de originele papieren?(Vereist)

Afbeeldingen van uw horloge

Upload verschillende afbeeldingen van uw horloge. Dit is voor ons van belang om een juiste taxatie te kunnen geven.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Uw contactgegevens

Vul de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Aanhef(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp icon