Hoeveel is een Breitling Superocean waard?

Een horloge dat een flinke waarde vertegenwoordigt, wordt over het algemeen dagelijks gedragen. Mocht dit niet het geval zijn dan is het jammer zo’n waardevolle horloge in de la te laten liggen. Wilt u uw Breitling Superocean verkopen? Dan kunnen onze horlogespecialisten u verder helpen door een gratis en vakkundige waardebepaling te geven. Hoeveel uw horloge oplevert hangt onder andere af van de conditie van het uurwerk en de eventuele aanwezigheid van een originele doos en papieren.

Gegevens van uw horloge

Vul alle gegevens van uw horloge in.
Heeft u de originele verpakking?(Vereist)
Heeft u de originele papieren?(Vereist)

Afbeeldingen van uw horloge

Upload verschillende afbeeldingen van uw horloge. Dit is voor ons van belang om een juiste taxatie te kunnen geven.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Uw contactgegevens

Vul de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Aanhef(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken van de Breitling Superocean

Een Breitling Superocean horloge is met de grootse zorg samengesteld. Het heeft een vibratie van 28.800 slagen per uur, 40 uur extra batterij vermogen voor calamiteiten, is waterproof van 200 tot maar liefst 1000 meter onder water, weegt slechts 117 gram en er zitten, afhankelijk van het type, zo’n 25 edelstenen in verwerkt. Dankzij het uitgebreide wijzerblad, waarop, geheel naar keuze, meerdere functies te vinden zijn, biedt het overal ter wereld de juiste tijd. Uiteraard windt het horloge zich zelf op. Dit systeem is gecertificeerd door het COSC, het Swiss Official Chronometer Testing Institute.

Het verhaal achter uw Breitling Superocean

Een Breitling horloge functioneert onder de meest extreme omstandigheden. Denk aan oceaan zeilers, aan straaljager piloten of een diepzee duikers. Zij maken gebruik van alles wat een Breitling Superocean horloge te bieden heeft, want onder al deze omstandigheden blijft het heel gewoon zijn werk doen. Tel dat op bij de elegantie, de uitstraling en het modieuze design van zowel de dames- als herenhorloges en u begrijpt waarom ze zo waardevol zijn.

Breitling Superocean verkopen in Utrecht

Heeft u zelf ooit een Breitling Superocean gekocht of gekregen en overweegt u nu deze te verkopen? Wij taxeren uw horloge gratis en vrijblijvend in uw bijzijn. Besluit u tot verkoop over te gaan dan kunt u rekenen op directe uitbetaling. Voorwaarde bij het verkopen van een Breitling Superocean is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

WhatsApp icon