Zilver verkopen

1. Uw zilver verkopen

U heeft zilver dat u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw zilver, wegen en taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het zilver.

Zilver verkopen

Zilverwerk is vaak een mooi bedrag waard, terwijl het tegelijkertijd nauwelijks gebruikt wordt. Uw zilver bestek verkopen is daarom de overweging waard. Wanneer u zilver bestek verkoopt aan Argentum Aurum, ontvangt u altijd de actuele zilverprijs per gram. En u krijgt het geld direct uitbetaald, zodat u het meteen kunt gebruiken voor meer praktische zaken.

Altijd een eerlijke prijs voor uw zilver

Evenals de goudprijs fluctueert de zilver inkoopprijs dagelijks. Wij baseren de bedragen die wij u aanbieden op de actuele dagkoers en u krijgt bij ons gegarandeerd altijd een eerlijke prijs. Op basis van de kwaliteit en het gewicht van de door u aangeboden zilveren artikelen kunnen wij u snel een aantrekkelijk aanbod doen.

Profiteer van een ervaren taxateur

Argentum Aurum is al 25 jaar gespecialiseerd in de zilver inkoop. Onze vakkundige taxateurs zijn u graag van dienst bij het taxeren en inkopen van uw oud zilver. Daarbij kunt u denken aan:

  • zilveren (thee)serviezen
  • zilver bestek
  • zilveren sieraden
  • zilveren munten
  • zilverbaren

Gratis taxatie van uw zilver

Heeft u nog oud zilver, bijvoorbeeld verkregen uit een erfenis of schenking, schroom dan niet om bij ons langs te komen voor een gratis taxatie. Of het nu gaat om complete serviezen en bestekken of slechts om enkele losse stukken, visbestek, koffielepeltjes, opscheplepels etc., onze specialisten zullen u deskundig advies geven en een goed aanbod doen.

Zilverkeurmerken en inkoopprijzen

Ongebruikt zilver is dood geld. Wij hebben transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Daarom zijn zilverkeurmerken van belang bij het inkopen van zilver. Zo onderscheiden wij de keurmerken 720, 800, 835, 925 en 999, waarbij het keurmerk 999 het hoogste zilvergehalte aangeeft. Wanneer deze keurmerken ontbreken, maken wij gebruik van een toetssteenstest om te bepalen of een item echt van zilver is gemaakt. Voor zuiver zilver ontvangt u de hoogste inkoopprijs. Verzilverde items hebben geen zilverwaarde.

Bij de waardebepaling van uw zilver zijn de volgende aspecten van belang:

  • De aanwezigheid van een keurmerk
  • Het resultaat van de toetssteentest
  • Het gewicht van het voorwerp
  • De actuele zilverprijs
  • Bij munten: soort munt en conditie

Contactgegevens stopheling goud

 030 2901510
 info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

 Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.