Wegen en taxeren in de winkel

Voor de goud inkoop in IJsselstein en omgeving nodigen we u graag uit bij ons in de winkel. Daar kunnen we het goud dat we inkopen wegen en taxeren. Dat doen we met volledige transparantie en in alle openheid, zodat u zeker weet dat u een eerlijke prijs ontvangt.

En komt u uit Houten naar Utrecht of uit de directe omgeving? Onze winkel in Utrecht is goed bereikbaar. Kom bij ons langs voor de inkoop van bijvoorbeeld een gouden tientje, waarvoor we een eerlijke prijs betalen.

iStock_000014438653Medium
iStock_000009629102Medium

Goud inkoop IJsselstein

We zijn uw adres voor goud inkoop in IJsselstein en omgeving. Dat doen we in onze winkel in Utrecht, waar een gediplomeerd taxateur voor u klaar staat. En bent u akkoord met de waarde die we kunnen bieden? Dan betalen we dat bedrag meteen aan u uit. U hoeft er niet lang op te wachten, om de in- en verkoop meteen af te ronden.

Goud laten inkopen in Utrecht? Kom zonder afspraak bij ons langs. Onze gediplomeerd taxateur taxeert gratis ter plaatse. En vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 290 1510 of stuur ons een e-mail naar info@goudinkooputrecht.nl. We horen graag van u!

WhatsApp icon