100 Dollar Canada verkopen

1. Uw Gouden Munten

U heeft goud munten die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw gouden munten of ander geld laten taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor de gouden munten of het buitenlandse geld.

De 100 Dollar Canada munt is een gouden beleggingsmunt die men koopt om te sparen in waardevast goud. Deze munt kunt u ook inwisselen voor geld dankzij een gewicht van 15,55 gram 22 karaats goud. U kunt er dus gerust van uitgaan dat uw munt aanzienlijk meer waarde heeft dan de aangegeven nominale waarde van 100 Canadese dollars. Bent u benieuwd naar de waarde van deze munt? En wilt u uw 100 Dollar Canada munt verkopen? Bezoek dan onze winkel, waar onze goudexperts u graag verder helpen.

Kenmerken van de 100 Dollar Canada gouden munt

De gouden 100 Dollar Canada munt is geslagen van 1976 tot 1986, elk jaar met een ander specifiek thema. De 100 Dollars Canada van 1976 heeft bijvoorbeeld een afbeelding die de Olympische Spelen van Montreal herdenkt, de 100 Canadian Dollar Munt van 1977 is gewijd aan het 25-jarig jublieum van koningin Elizabeth. Deze munten zijn bevatten precies een halve troy ounce, oftwel 15,55 gram aan 22 karaats (91,7%) goud. Deze munt heeft overigens een totaal gewicht van 16,97 gram en een diameter van 27 mm. De munten van na 1986 hebben hetzelfde formaat, maar een ander goudgehalte: een kwart troy ounce zuiver goud.

Hoeveel is een 100 Dollar Canada munt waard?

De gouden 100 Dollar Canada munt zijn nog steeds volop verkrijgbaar, wat betekent dat deze munten niet als zeldzaam worden beschouwd. De waarde van deze gouden beleggingsmunt is daardoor gekoppeld aan de dagprijs van goud. Deze munt is hoe dan ook geld waard vanwege de hoge goudhalte. Wie een 100 $ Canada munt bezit, kan hem verkopen voor de tegenwaarde in contant geld; de prijs is vrij eenvoudig in te schatten dankzij het netto gewicht van exact een halve troy ounce (15,55 gram) aan zuiver goud.

Uw 100 Dollar Canada gouden munt verkopen

Uw 100 Dollar Canada gouden munt is altijd inwisselbaar voor geld. Wat u er voor krijgt hangt af van de huidige goudkoers. De goudprijs is voortdurend in beweging en heeft dus altijd invloed op inkoopprijs van deze munt. Uw gouden munt verkopen is zeer eenvoudig en kan zonder afspraak in onze winkel. Ook kunt u bij ons waardevolle objecten als sieraden verkopen, en horloges van de bekende Zwitserse merken.

Contactgegevens stopheling goud

 030 2901510
 info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

 Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.

Built for small businesses that want a stronger online presence