Uw Omega Speedmaster verkopen?

Iedereen met enige interesse in horloges kent de Omega als het eerste horloge op de maan. Dit horloge werd door NASA immers aangewezen als het horloge voor alle maanmissies. Nu, ruim een halve eeuw later, is de Speedmaster ook een goede investering gebleken. Wilt u uw Omega Speedmaster verkopen? Wij helpen u graag verder.

Gegevens van uw horloge

Vul alle gegevens van uw horloge in.
Heeft u de originele verpakking?(Vereist)
Heeft u de originele papieren?(Vereist)

Afbeeldingen van uw horloge

Upload verschillende afbeeldingen van uw horloge. Dit is voor ons van belang om een juiste taxatie te kunnen geven.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Uw contactgegevens

Vul de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Aanhef(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Diamant grading

Wat is uw Omega Speedmaster nog waard?

De waarde van uw horloge hangt van verschillende factoren af. Om dit te bepalen, zullen onze vakspecialisten het horloge inspecteren en beoordelen op een aantal punten. Zo kunnen leeftijd, conditie en de aanwezigheid van een originele doos en documentatie invloed hebben op de inkoopprijs. Wilt u weten hoeveel wij u kunnen geven voor uw Speedmaster? Kom langs in onze inkoopwinkel in Utrecht voor een gratis en vrijblijvende taxatie.

Omega Speedmaster modellen

De bekendste Omega Speedmaster modellen zijn ongetwijfeld de Omega Speedmaster Professional modellen die ook wel ‘moon watches’ worden genoemd. Zo startte de horlogemaker in de jaren ’70 met het produceren van Speedmaster Automatic modellen voorzien van een automatisch mechanisme, en is er zelfs een digitale LCD Speedmaster Quartz ontwikkeld. Geen van deze modellen kan de populariteit van de klassieke Omega Speedmaster Professional echter evenaren. Deze Omega Speedmaster is dan ook het gemakkelijkst te verkopen.

Het verhaal achter de Omega Speedmaster

Het ontwerp van de Speedmaster is sinds de invoering weinig veranderd. Een klassiek, tijdloos en robuust horloge dat ook nog eens zeer functioneel is. Hoewel de Speedmaster zogezegd vooral bekend is vanwege zijn rol in de maanmissies, werd het horloge in eerste instantie niet specifiek voor de ruimtevaart ontworpen. Bij de introductie van het horloge in 1957 was deze voornamelijk bedoeld voor het gebruik in (motor)sport, waarbij de ongekende precisie van de chronograaf van grote toegevoegde waarde zou zijn. Deze functionaliteit zou het horloge een gewilde accessoire maken voor testpiloten, waar timing van cruciaal belang was.

Omega Speedmaster verkopen in Utrecht

Kwaliteit en tijdloosheid hebben ervoor gezorgd dat Omega horloges bijzonder waardevast zijn. Wilt u uw Omega Speedmaster verkopen? Kom dan eerst langs op ons adres in Utrecht voor een vrijblijvende waardebepaling. Voorwaarde bij het verkopen van een Omega horloge is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

WhatsApp icon