Openingstijden: DI T/M VRIJ 11.00-17.00 UUR. 030-2901510

Uw Rolex Submariner verkopen?

Dat kan bij ons!

De Rolex Submariner is misschien wel het bekendste model van dit wereldberoemde horlogemerk. Een type Rolex dat al vanaf de eerste introductie gewild is. Daardoor heeft de Rolex Submariner nog steeds een hoge verkoopwaarde. Wilt u uw Rolex Submariner verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Hoeveel is uw Rolex Submariner waard?

De Rolex Submariner is nog altijd een zeer gewild horloge. Ook oudere exemplaren zijn in trek, mits deze de tand des tijds goed hebben doorstaan. Omdat dit horloge in zoveel verschillende edities en uitvoeringen is uitgebracht, zullen onze vakspecialisten uw Submariner zorgvuldig taxeren. Dit gebeurt direct bij ons in de winkel. De waarde van het horloge hangt uiteraard af van de staat van het uurwerk. Het is tevens aan te raden om uw horloge zo compleet mogelijk aan te bieden, dus samen met originele doos en papieren als u deze nog heeft. Kom vandaag nog bij ons langs voor een gratis taxatie.

Kenmerken van de Rolex Submariner

De ingewikkelde techniek achter dit horloge is meer dan schone schijn. In de beginperiode werd de Rolex Submariner vrijwel alleen gekocht voor zijn functionaliteiten, en het koperspubliek bestond voornamelijk uit professionele duikers. Zo zit er rondom de wijzerplaat een draaibare ring, waarmee u kunt aangeven hoe lang u al onder water bent. Verder zijn de wijzers en enkele overige elementen in het display voorzien van een lichtgevende coating. Ten slotte is het gehele horloge en de horlogeband gemaakt van extra stevige materialen die bestand zijn tegen krassen, schokken en de inwerking van zout zeewater. Dat maakt de Rolex Submariner dus tot een horloge dat echt gebruikt mag worden.

Het verhaal achter de Rolex Submariner

De Rolex Oyster Perpetual Submariner, werd in 1953 geïntroduceerd. De volledige naam vertelt al een hoop over het dit model. Oyster heeft betrekking op de waterdichte eigenschappen, en Perpetual refereert aan het zelfopwindende mechanisme. Submariner is eveneens niet overdreven, want dit horloge was de eerste Rolex die tot meer dan 100 meter diepte waterdicht was. In de jaren zestig veranderde de Rolex Submariner van een specialistisch product naar een populaire keuze voor de jetset. Niet langer werd het gebruikt als duikershorloge, maar als statussymbool. De oorzaak hiervoor is betrekkelijk eenvoudig aan te wijzen: Sean Connery droeg opzichtig een Submariner in de eerste James Bondfilm, Dr. No.

Rolex Submariner verkopen in Utrecht

De Rolex Submariner taxeren wij gratis en vrijblijvend voor u. Zo staan wij voor een betrouwbaar en transparant taxatie- en verkoopproces. Overweegt u om uw Rolex Submariner te verkopen? Onze vakspecialisten staan voor klaar in onze inkoopwinkel Utrecht.

Uw Rolex Submariner verkopen? Kom direct langs voor een gratis taxatie of bel 030 290 1510.

Contactgegevens

Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

Rubenslaan 67E
3582 JD Utrecht
030-2901510
info@goudinkooputrecht.nl

  Contactgegevens

  Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

  Rubenslaan 67E
  3582 JD Utrecht
  030-2901510
  info@goudinkooputrecht.nl