Gesloten van Dinsdag 28 Februari t/m Maandag 6 Maart Openingstijden: DI T/M VRIJ 11.00-17.00 UUR. 030-2901510

Uw IWC Flieger Chronograph verkopen?

Kom eerst bij ons langs!

Uw IWC Flieger Chronograph verkopen? Bij ons kunt u uitstekend terecht voor de taxatie en inkoop van uw IWC horloge, waar onze vakspecialisten deze gratis en verblijvend voor u kunnen taxeren.

Hoeveel is een IWC Flieger Chronograph waard?

De IWC Flieger is een hoogwaardig horloge geproduceerd in Zwitserland. Heeft u een IWC Flieger die u wilt verkopen? Dan kunnen wij gratis een nauwkeurige waardebepaling voor u doen. Deze staat gelijk aan het bedrag dat wij aan u kunnen uitbetalen. De waarde van uw IWC horloge hangt grotendeels af van de staat en de werking van uw horloge. Hier geldt uiteraard: hoe beter de conditie des te hoger de waarde. Wilt u weten wat wij u voor uw horloge kunnen geven? Kom vrijblijvend langs in onze winkel.

Kenmerken van de IWC Flieger Chronograph

De IWC Flieger Chronograph is een zeer populair horloge, met name om de unieke vormgeving en de robuustheid die het uitstraalt. Dit horloge werd op de markt gebracht in 1988. In de jaren ’90 werd dit model verder ontwikkeld en zo ontstond er een complete lijn. Zo werd UTC (Universal Time Coordinated) toegevoegd aan de horloges. De naam van het horloge verraadt ook een extra functionaliteit: chronograph, of chronograaf, betekent stopwatch. De ontwikkelingen vorderden snel, met bijvoorbeeld de introductie van een 7-daags uurwerk in 2002 en de invoering van de Pellaton automatische opwinding.

Het verhaal achter IWC

IWC staat voor International Watch Company en is gevestigd in Zwitserland, in de stad Schaffhausen. Het bedrijf staat dan ook wel bekend als IWC Schaffhausen. De onderneming werd opgericht in 1868, door Amerikaan Florentine A. Jones, en is daarmee ouder dan concurrent Rolex. Deze zakenman had een visie; hij wilde de Amerikaanse technologieën combineren met het pure Zwitserse vakmanschap. Hij werd tegengewerkt in het westen van Zwitserland en besloot daarom om, samen met Zwitser Johann H. Moser, een onderneming op te zetten in het noordoosten, waar geen enkele andere horlogemaker te vinden was.

IWC Flieger Chronograph verkopen in Utrecht

Als inkopers van goud, zilver en merkhorloges helpen wij u verder in onze inkoopwinkel in Utrecht. Eerlijke prijzen en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel en onze vakspecialisten staan voor u klaar om uw IWC Flieger Chronograph te voorzien van een gratis en vrijblijvende taxatie.

Uw IWC Flieger Chronograph verkopen? Kom direct langs voor een gratis taxatie of bel 030 290 1510

Contactgegevens

Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

Rubenslaan 67E
3582 JD Utrecht
030-2901510
info@goudinkooputrecht.nl

  Contactgegevens

  Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

  Rubenslaan 67E
  3582 JD Utrecht
  030-2901510
  info@goudinkooputrecht.nl