Hoeveel is een IWC Flieger Chronograph waard?

De IWC Flieger is een hoogwaardig horloge geproduceerd in Zwitserland. Heeft u een IWC Flieger die u wilt verkopen? Dan kunnen wij gratis een nauwkeurige waardebepaling voor u doen. Deze staat gelijk aan het bedrag dat wij aan u kunnen uitbetalen. De waarde van uw IWC horloge hangt grotendeels af van de staat en de werking van uw horloge. Hier geldt uiteraard: hoe beter de conditie des te hoger de waarde. Wilt u weten wat wij u voor uw horloge kunnen geven? Kom vrijblijvend langs in onze winkel.

Gegevens van uw horloge

Vul alle gegevens van uw horloge in.
Heeft u de originele verpakking?(Vereist)
Heeft u de originele papieren?(Vereist)

Afbeeldingen van uw horloge

Upload verschillende afbeeldingen van uw horloge. Dit is voor ons van belang om een juiste taxatie te kunnen geven.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Uw contactgegevens

Vul de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Aanhef(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Goudprijs Per Gram

Kenmerken van de IWC Flieger Chronograph

De IWC Flieger Chronograph is een zeer populair horloge, met name om de unieke vormgeving en de robuustheid die het uitstraalt. Dit horloge werd op de markt gebracht in 1988. In de jaren ’90 werd dit model verder ontwikkeld en zo ontstond er een complete lijn. Zo werd UTC (Universal Time Coordinated) toegevoegd aan de horloges. De naam van het horloge verraadt ook een extra functionaliteit: chronograph, of chronograaf, betekent stopwatch. De ontwikkelingen vorderden snel, met bijvoorbeeld de introductie van een 7-daags uurwerk in 2002 en de invoering van de Pellaton automatische opwinding.

Het verhaal achter IWC

IWC staat voor International Watch Company en is gevestigd in Zwitserland, in de stad Schaffhausen. Het bedrijf staat dan ook wel bekend als IWC Schaffhausen. De onderneming werd opgericht in 1868, door Amerikaan Florentine A. Jones, en is daarmee ouder dan concurrent Rolex. Deze zakenman had een visie; hij wilde de Amerikaanse technologieën combineren met het pure Zwitserse vakmanschap. Hij werd tegengewerkt in het westen van Zwitserland en besloot daarom om, samen met Zwitser Johann H. Moser, een onderneming op te zetten in het noordoosten, waar geen enkele andere horlogemaker te vinden was.

IWC Flieger Chronograph verkopen in Utrecht

Als inkopers van goud, zilver en merkhorloges helpen wij u verder in onze inkoopwinkel in Utrecht. Eerlijke prijzen en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel en onze vakspecialisten staan voor u klaar om uw IWC Flieger Chronograph te voorzien van een gratis en vrijblijvende taxatie.

WhatsApp icon