Gesloten van Dinsdag 28 Februari t/m Maandag 6 Maart Openingstijden: DI T/M VRIJ 11.00-17.00 UUR. 030-2901510

Omega verkopen in 3 stappen

1

Uw Omega

U heeft een prachtig horloge dat u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt, aankoopbewijzen en dergelijke.

2

Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw horloge terplekke taxeren.

3

Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het horloge direct uitbetaald.

Uw Omega horloge verkopen?

Bij ons altijd de beste inkoopprijs voor uw uurwerk.

Net als Rolex, staat Omega wereldwijd bekend als topmerk. Heeft u een Omega en bent u benieuwd wat uw horloge vandaag de dag oplevert? Onze vakspecialisten staan voor u klaar om dit te beoordelen en u de beste inkoopprijs te bieden. Kom langs in onze winkel in Utrecht voor een vrijblijvende taxatie. Of maak gebruik van het formulier hieronder.

Geschiedenis van Omega horloges

Voor Omega begon het allemaal in 1848, toen de 23 jarige Louis Brandt uit La-Choux-de-Fond in Zwitserland, het idee opvatte om horloges te assembleren en ze vervolgens zelf te verkopen door heel Europa af te reizen op zoek naar klanten. De gekende exclusiviteit van Omega werd echter pas 100 jaar later een feit toen, vlak na de tweede wereldoorlog, achtereenvolgens een aantal toonaangevende horloges op de markt kwamen, waaronder de Speedmaster en de Seamaster.

Bekendste Omega modellen

De Omega Speedmaster kan een indrukwekkende geschiedenis voorleggen door als eerste, en enige horloge ooit, de maan te hebben bezocht! In 1965 werd de Omega, na het ondergaan van zware tests, als officieel horloge door de NASA bij het Apolloprogramma “ingelijfd”, waarbij het een cruciale rol heeft gespeeld bij de maanlanding. Dan is er de Omega Seamaster. Dit horloge siert de pols van een geheel andere held, namelijk James Bond. Dit Omega model is de trouwe metgezel van deze excentrieke Britse spion die, ter compensatie van een gevaarlijk leven, zich graag laat omgeven door luxe.

Uw Omega verkopen in Utrecht

Een goede Omega is altijd te verkopen. In onze winkel in Utrecht geven wij u graag meer informatie over de geschatte waarde van het model dat u wilt aanbieden. Hoe beter de staat, hoe meer u voor uw horloge ontvangt. Ook kapotte Omega horloges mogen aangeboden worden, maar omdat reparatie vaak prijzig is, heeft dit uiteraard invloed op de inkoopprijs. Voorwaarde bij het verkopen van een Omega horloge is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

Ook uw Omega verkopen? Kom direct langs voor een gratis taxatie of bel 030 290 1510

Contactgegevens

Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

Rubenslaan 67E
3582 JD Utrecht
030-2901510
info@goudinkooputrecht.nl

  Contactgegevens

  Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

  Rubenslaan 67E
  3582 JD Utrecht
  030-2901510
  info@goudinkooputrecht.nl