Geschiedenis van Omega horloges

Voor Omega begon het allemaal in 1848, toen de 23 jarige Louis Brandt uit La-Choux-de-Fond in Zwitserland, het idee opvatte om horloges te assembleren en ze vervolgens zelf te verkopen door heel Europa af te reizen op zoek naar klanten. De gekende exclusiviteit van Omega werd echter pas 100 jaar later een feit toen, vlak na de tweede wereldoorlog, achtereenvolgens een aantal toonaangevende horloges op de markt kwamen, waaronder de Speedmaster en de Seamaster.

day date

Bekendste Omega modellen

De Omega Speedmaster kan een indrukwekkende geschiedenis voorleggen door als eerste, en enige horloge ooit, de maan te hebben bezocht! In 1965 werd de Omega, na het ondergaan van zware tests, als officieel horloge door de NASA bij het Apolloprogramma “ingelijfd”, waarbij het een cruciale rol heeft gespeeld bij de maanlanding. Dan is er de Omega Seamaster. Dit horloge siert de pols van een geheel andere held, namelijk James Bond. Dit Omega model is de trouwe metgezel van deze excentrieke Britse spion die, ter compensatie van een gevaarlijk leven, zich graag laat omgeven door luxe.

Uw Omega verkopen in Utrecht

Een goede Omega is altijd te verkopen. In onze winkel in Utrecht geven wij u graag meer informatie over de geschatte waarde van het model dat u wilt aanbieden. Hoe beter de staat, hoe meer u voor uw horloge ontvangt. Ook kapotte Omega horloges mogen aangeboden worden, maar omdat reparatie vaak prijzig is, heeft dit uiteraard invloed op de inkoopprijs. Voorwaarde bij het verkopen van een Omega horloge is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

Gegevens van uw horloge

Vul alle gegevens van uw horloge in.
Heeft u de originele verpakking?(Vereist)
Heeft u de originele papieren?(Vereist)

Afbeeldingen van uw horloge

Upload verschillende afbeeldingen van uw horloge. Dit is voor ons van belang om een juiste taxatie te kunnen geven.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Uw contactgegevens

Vul de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Aanhef(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp icon