Hoeveel is een IWC Pilot horloge waard?

Bent u benieuwd naar de actuele waarde van uw IWC horloge? Onze vakspecialisten staan klaar om uw horloge te taxeren. Deze service leveren wij kosteloos. Zo zullen wij het horloge op echtheid toetsen en goed naar de conditie en werking van het uurwerk kijken om tot een waardebepaling te komen. Dit doen wij in uw bijzijn, zo bent u aanwezig bij iedere stap van het taxatieproces.

Gegevens van uw horloge

Vul alle gegevens van uw horloge in.
Heeft u de originele verpakking?(Vereist)
Heeft u de originele papieren?(Vereist)

Afbeeldingen van uw horloge

Upload verschillende afbeeldingen van uw horloge. Dit is voor ons van belang om een juiste taxatie te kunnen geven.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Uw contactgegevens

Vul de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Aanhef(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het verhaal achter IWC Pilot horloges

In 1940 begon de in het Duitse Schaffhausen gevestigde fabrikant met de productie van de Big Pilot’s Watch 52 TSC in overeenstemming met de militaire specificaties voor een navigatiesysteem of een horloge. Het was qua functies het meest uitgebreide polshorloge ooit geproduceerd door IWC. Met zijn extreem functionele ontwerp, een duidelijke en overzichtelijke wijzerplaat en een ontwerp gebaseerd op de instrumenten in de cockpit en werd dit horloge enorm populair. De oorspronkelijke piloten-horloges van IWC werden in eerste instantie gemaakt voor de leden van de Royal Air Force. Het horloge van dit ontwerp is dan ook langer dan 30 jaar in gebruik geweest.

Diamant grading

Speciale editie IWC Pilot horloges

Sinds 2006 heeft IWC een serie piloten-horloges in speciale edities ter ere van de uitstekende boeken en het literaire werk van de Franse schrijver en piloot Antoine de Saint-Exupéry op de markt gebracht. Geen enkele andere schrijver slaagde zo goed in het beschrijven van de opwinding van de pionierstijd van de luchtvaart als Saint-Exupéry. Zijn meest bekende literaire werken zijn onder andere “De Kleine Prins”, “Vlucht van de nacht” en “Southern Mail”. Om deze schrijver te eren heeft IWC de Pilot’s Watch Chronograph Edition Antoine de Saint Exupéry in 18 karaat rood goud als een gelimiteerde oplage van 500 stuks op de markt gebracht.

IWC Pilot horloge verkopen in Utrecht

Uw IWC Pilot horloge verkopen doet u direct in onze winkel in Utrecht. Wij taxeren uw horloge gratis en vrijblijvend in uw bijzijn. Besluit u tot verkoop over te gaan dan kunt u rekenen op directe uitbetaling. Voorwaarde bij het verkopen van een IWC Pilot is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

WhatsApp icon