De waarde van Rolex horloges

Natuurlijk vraagt u zich af welk bedrag wij u voor uw Rolex horloge kunnen geven. Dit hangt onder andere af van de populariteit van het model. Staal is het meest gevraagd, dus daar liggen de prijzen verhoudingsgewijs hoog. Vooral de sportmodellen zoals Submariner, Sea Dweller, GMT en Daytona zijn erg populair. Dames horloges en volledig goud met gouden band zijn minder gewild, maar daar staat tegenover dat u ook een bedrag ontvangt voor het gebruikte edelmetaal. Benieuwd wat uw Rolex waard is? Kom langs voor een gratis horloge taxatie.

Wat beïnvloedt de prijs?

Er zijn veel factoren die de prijs van uw Rolex horloge beïnvloeden, waaronder de leeftijd, conditie, model, materialen en meer. Onze experts zullen uw horloge zorgvuldig onderzoeken om u de beste prijs te bieden.

Hoe werkt het?

Het proces om uw Rolex horloge te verkopen is eenvoudig. U komt bij ons langs en onze experts zullen het nauwkeurig onderzoeken. Daarna zullen wij u direct een prijs bieden die gebaseerd is op de waarde van uw horloge op de huidige markt. Als u het bod accepteert, zullen wij u onmiddellijk betalen.

Rolex modellen, nieuw en ‘vintage’

Zoals ook op andere terreinen in de mode en inrichting, is ‘retro’ en ‘vintage’ en ‘ouderwetse eenvoud’ erg in op het moment. Voor topmerk horlogemaker Rolex gold dat al veel langer: er is een uitgebreide en zeer gewilde collectie ‘vintage’ modellen. Beroemde modellen Rolex horloges:  de Rolex Daytona, de Rolex Yachtmaster, de Rolex Datejust (ooit het allereerste horloge met een datum in een apart venstertje), de Rolex Submariner en de Rolex Explorer. Stuk voor stuk onverwoestbare namen, die nog steeds gemaakt worden door Rolex in eigentijdse versies. Heeft u een van deze modellen? Wij kopen het graag van u in.

Uw Rolex verkopen in Utrecht

De aanschaf van een Rolex horloge is een investering, maar wel een met een blijvende waarde en een zo goed als zeker hoog rendement. Een goede Rolex is altijd te verkopen. In onze winkel in Utrecht geven wij u graag meer informatie over de geschatte waarde van het Rolex model dat u aanbiedt. Voorwaarde bij het verkopen van een Rolex horloge is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

Gegevens van uw horloge

Vul alle gegevens van uw horloge in.
Heeft u de originele verpakking?(Vereist)
Heeft u de originele papieren?(Vereist)

Afbeeldingen van uw horloge

Upload verschillende afbeeldingen van uw horloge. Dit is voor ons van belang om een juiste taxatie te kunnen geven.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Uw contactgegevens

Vul de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Aanhef(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp icon