Openingstijden: DI T/M VRIJ 11.00-17.00 UUR. 030-2901510

U wilt Turks goud verkopen: wij betalen u de hoogste prijs in Utrecht en omgeving. Dus bent u benieuwd naar de Turkse goud koers of wilt u weten wat een gouden ketting of de Ceyrek munten opleveren?

Zowel de gouden munten als sieraden spelen een belangrijke rol in de Turkse cultuur. Wij kennen de hoge kwaliteit van het goud, dus kopen het graag in. Dat geldt voor 24 karaat, 22 karaat, 18 karaat en 14 karaat. Daarvoor betalen we u de hoogste prijs, op basis van de actuele koers voor het Turkse en andere goud. We werken volledig transparant en kunnen het bedrag meteen contant aan u uitbetalen.

 

Turkse goud koers: 4 soorten goud

Hoeveel het goud oplevert hangt helemaal af van de Turkse goud koers. Bovendien onderzoeken we het goud, om te bepalen hoe puur dat is. Dat geldt voor de kettingen en andere sieraden, net als voor gouden munten en goudbaren.

Turks goud is er in vier verschillende varianten:

 • 24 karaat goud Het meest pure goud is 24 karaat. Dit vormt de standaard voor de productie van bijvoorbeeld goudstaven, die banken veelal elektronisch met elkaar verhandelen. Op het edelmetaal staat de aanduiding 999,9.
 • 22 karaat goud Wilt u Turks goud verkopen in 22 karaat? Dit is het meest voorkomende goud in Turkije. Het vormt de basis voor zowel sieraden en decoratie als voor gouden munten en enkele edelmetalen. Wij betalen u hiervoor de hoogste prijs in Utrecht en omgeving.
 • 18 karaat goud Sommige sieraden in Turkije worden gemaakt in 18 karaat goud. Het gaat om minder puur goud.
 • 14 karaat goud Sommige sieraden in Turkije worden gemaakt in 14 karaat goud. Het gaat binnen dit overzicht om het minst pure goud, door de combinatie met andere metalen.

 

Turkse gouden kettingen en andere sieraden

Bent u benieuwd wat een Turkse gouden ketting kost en voor welk bedrag u die aan ons kunt verkopen? Wij beoordelen het goud, door goed te kijken naar de puurheid en kwaliteit daarvan. Aan de hand van het aantal karaat bepalen we het gewicht in goud, ten opzichte van het totale sieraad.

En gaat het u om andere gouden sieraden uit Turkije die u wilt verkopen? Ook daarvan bepalen we eerst de puurheid van het goud. Op basis van 22, 18 of 14 karaat wegen we het sieraad. Aan de hand daarvan wordt duidelijk om hoeveel goud het gaat. We gebruiken de Turkse goudkoers om u vervolgens een zo hoog mogelijk bedrag uit te betalen. Dat doen we volledig transparant. Bovendien kunnen we u meteen contant uitbetalen.

 

Turkse gouden munten

Wilt u Turkse gouden munten verkopen, zoals de Turkse gouden Ceyrek munt 1,8 gram 22 karaats goud? Het is een populaire munt, bijvoorbeeld voor bruiloften en andere ceremonies. Deze en andere gouden munten komen in Turkije veel voor, dus daarmee hebben we veel ervaring.

We kennen de Turkse cultuur en de rol die het goud daarin speelt. Daarom weten we van het goud hoe we dat moeten beoordelen en hoe we dat op waarde kunnen schatten. Dus wilt u gouden munten of ander goud uit Turkije verkopen? Wij betalen daarvoor de hoogste prijs.

 

Turks goud verkopen

U kunt ons uw Turks goud verkopen, zowel in 14, 18, 22 als eventueel in 24 karaat. Wij beschikken over de juiste gereedschappen en materialen om het goud goed voor u te onderzoeken. Dat doen we transparant, net als het bepalen van het gewicht in goud dat erin zit. Aan de hand daarvan bepalen we volgens de goud koers uit Turkije wat het goud op dat moment waard is. Zo kunt u ons het Turks goud verkopen en ontvangt u daarvoor een zo hoog mogelijk bedrag.

Zoekt u naar de hoogste goud inkoop prijs in Utrecht? Kom zonder afspraak bij ons langs. Onze gediplomeerd taxateur taxeert gratis ter plaatse. En vragen?

Uw Turks goud verkopen? Bezoek ons vandaag of bel 030 290 1510.

Contactgegevens

Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

Rubenslaan 67E
3582 JD Utrecht
030-2901510
info@goudinkooputrecht.nl


  Contactgegevens

  Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

  Rubenslaan 67E
  3582 JD Utrecht
  030-2901510
  info@goudinkooputrecht.nl