Wat is een Breitling Chronomat waard?

De Breitling Chronomat is ongetwijfeld het best verkopende model van het bedrijf Breitling. Hierdoor blijft dit horloge zijn waarde goed vasthouden. Wat wij u voor uw tweedehandse Breitling kunnen bieden, hangt onder andere af van de conditie van het uurwerk en de eventuele aanwezigheid van een originele doos en papieren. Benieuwd hoeveel uw Chronomat waard is? Kom langs in onze winkel, waar wij uw Breitling graag voorzien van een gratis en vrijblijvende taxatie.

Gegevens van uw horloge

Vul alle gegevens van uw horloge in.
Heeft u de originele verpakking?(Vereist)
Heeft u de originele papieren?(Vereist)

Afbeeldingen van uw horloge

Upload verschillende afbeeldingen van uw horloge. Dit is voor ons van belang om een juiste taxatie te kunnen geven.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Uw contactgegevens

Vul de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Aanhef(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het verhaal achter uw Breitling Chronomat

De uurwerken van Breitling ondergaan vele testen, waardoor de kwaliteit van het horloge gewaarborgd wordt. In 1999 voerde het bedrijf de chronometertest in, waardoor de horloges van Breitling uitvoerig worden onderworpen aan meerdere testen gedurende 15 dagen. Sinds 2009 is Breitling toegetreden tot een select gezelschap dat een in eigen huis ontwikkeld en gebouwd chronografenuurwerk produceert. Breitling is een van de weinige horlogemerken die onafhankelijk kan blijven, omdat het voldoende uurwerken produceert die voldoen aan kwalitatief hoge eisen.

Wat zijn de kenmerken?

De Breitling Chronomat is uitgerust met Caliber 01, wat inhoudt dat het horloge een eigen chronograaf uurwerk heeft. Kenmerkend zijn de wijzerplaat met optionele Romeinse cijfers en dat deze in twaalf verschillende kleuren verkrijgbaar is. Verder is de bezel ingegraveerd met grote cijfers. Voor de kast kan uit meerdere kleuren gekozen worden zoals staal,  staal/goud en geelgoud. Uiteraard is het horloge COSC gecertificeerd.

Breitling Chronomat verkopen in Utrecht

Heeft u zelf ooit een Breitling Chronomat gekocht of gekregen en overweegt u nu deze te verkopen? Wij taxeren uw horloge gratis en vrijblijvend in uw bijzijn. Besluit u tot verkoop over te gaan dan kunt u rekenen op directe uitbetaling. Voorwaarde bij het verkopen is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

horloge
WhatsApp icon