Waardebepaling Rolex Day Date

Gegevens van uw horloge

Vul alle gegevens van uw horloge in.
Heeft u de originele verpakking?(Vereist)
Heeft u de originele papieren?(Vereist)

Afbeeldingen van uw horloge

Upload verschillende afbeeldingen van uw horloge. Dit is voor ons van belang om een juiste taxatie te kunnen geven.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Uw contactgegevens

Vul de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Aanhef(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een Rolex Day Date waard?

Bij het inkopen van Rolex horloges kijken onze vakmensen in eerste instantie naar de conditie van het horloge. Het spreekt voor zich dat hoe beter de conditie, des te hoger het bedrag die wij ervoor kunnen bieden. Daarnaast is het belangrijk dat alles zo compleet mogelijk is, dus inclusief doos en papieren (als u deze nog in uw bezit heeft). De inkoopprijs wordt bepaald nadat wij de Rolex Day Date ter plekke hebben beoordeeld. Een waardebepaling is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Kenmerken van de Rolex Day Date

Er zijn talloze varianten van de Rolex Day Date gemaakt. Het horloge is waterdicht en verkrijgbaar in witgoud, geelgoud, roze goud en platina. Het horloge wordt ook wel rolex day date president genoemd. De band heet namelijk president band en wordt alleen op dit model gebruikt. Er is geen enkel model dat zo vaak door staatshoofden en captains of industry wordt gedragen. Naast de Rolex Day Date horloges is er ook de Rolex Day Date ll. Dit is de vernieuwde versie van de modellen die vallen onder de reguliere Day Date. De Rolex Day Date is op de markt gebracht met verschillende wijzerplaten en randen in 18-karaats goud en in platina.

Geschiedenis van de Rolex Day Date

De Rolex Day Date werd in 1956 op de markt gebracht en is een verbeterde versie van het Datejust model. Het Day Date model geeft niet alleen de tijd aan, maar ook de dag. Deze wordt voluit geschreven. Het model is uitgebracht in maar liefst 28 talen. De dag wordt aangegeven aan de bovenzijde van de wijzerplaat. De Rolex Day Date was het eerste horloge ter wereld dat zowel een dag- als een datumaanduiding toonde.

Rolex Day Date verkopen in Utrecht

Wij zijn altijd geïnteresseerd in authentieke Rolex Day Date horloges. Overweegt u uw horloge te verkopen? Kom dan eerst bij ons langs voor een gratis inkooptaxatie. Voorwaarde bij het verkopen van een Rolex Day Date horloge is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

WhatsApp icon