Wat is de waarde van uw goudbaar?

Het bedrag die wij uitbetalen wanneer u goudbaren komt verkopen wordt uitgerekend aan de hand van de goudkoers voor 24-karaat goud. Deze koers is altijd in beweging en wij gaan bij een inkoop altijd uit van de meest actuele inkoopprijs maal het gewicht van uw goudbaar. Benieuwd hoeveel dit oplevert? Kom langs voor een gratis taxatie van uw goudbaren.

Wist u: op een goudbaar is altijd een stempel te zien. Dit is het officiële logo van de smelter van uw goudstaaf.

Uw goudbaren verkopen voor de beste prijs

De inkoop van goudbaren en gouden munten kan bij ons zonder afspraak, net als de taxatie van gouden sieraden en oud goud (sloopgoud) Wanneer u een deel van uw goudbaren wilt verkopen is een afspraak met onze goudspecialist snel geregeld.

Goud in baren is te koop in diverse ‘gewichtsklassen’.

Er zijn ‘broodjes’ goud van 1 gram, 2,5 gram goud, 5 gram goud, 10 gram goud, 20 gram goud, een Troy Ounce van 31,1 gram goud, 50 gram goud, 100 gram goud, 250 gram goud, 500 gram goud en 1 kilo goud. Kleine gewichten zijn makkelijk te verhandelen maar het maakloon voor een goudbaar is in verhouding hoog.

De goudbaren zijn altijd 24 karaats goud, met een gehalte tot 999.9 gram goud per 1000. Nieuwere baren hebben een zuiverheid van 999.99 gram goud per 1000.

WhatsApp icon