Goudbaren verkopen

1. Goudbaren verkopen

U heeft goudbaren die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw goud, wegen en taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor de goudbaren.

Goudbaren verkopen

Wie goudbaren te koop wil aanbieden in onze winkel in Utrecht, is vermoedelijk zelf al enigszins thuis in de wereld van goudprijzen en Troy ounces goud. Verreweg de meeste goudbaren worden geproduceerd door een aantal gespecialiseerde goudsmelterijen met een
lange traditie in de goudhandel. Vertrouwde namen als Umicore, Heraeus en Credit Suisse produceren goudbaren die wij graag van u inkopen.

Wat is de waarde van uw goudbaar?

Het bedrag die wij uitbetalen wanneer u goudbaren komt verkopen wordt uitgerekend aan de hand van de goudkoers voor 24-karaat goud. Deze koers is altijd in beweging en wij gaan bij een inkoop altijd uit van de meest actuele inkoopprijs maal het gewicht van uw goudbaar. Benieuwd hoeveel dit oplevert? Kom langs voor een gratis taxatie van uw goudbaren.

Uw goudbaren verkopen voor de beste prijs

De inkoop van goudbaren en gouden munten kan bij ons zonder afspraak, net als de taxatie van gouden sieraden en oud goud (sloopgoud) Wanneer u een deel van uw goudbaren wilt verkopen is een afspraak met onze goudspecialist snel geregeld.

Goud in baren is te koop in diverse ‘gewichtsklassen’.

Er zijn ‘broodjes’ goud van 1 gram, 2,5 gram goud, 5 gram goud, 10 gram goud, 20 gram goud, een Troy Ounce van 31,1 gram goud, 50 gram goud, 100 gram goud, 250 gram goud, 500 gram goud en 1 kilo goud. Kleine gewichten zijn makkelijk te verhandelen maar het
maakloon voor een goudbaar is in verhouding hoog.

De goudbaren zijn altijd 24 karaats goud, met een gehalte tot 999.9 gram goud per 1000. Nieuwere baren hebben een zuiverheid van 999.99 gram goud per 1000.

Contactgegevens stopheling goud

 030 2901510
 info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

 Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.