Gesloten van Dinsdag 28 Februari t/m Maandag 6 Maart Openingstijden: DI T/M VRIJ 11.00-17.00 UUR. 030-2901510

Uw IWC Ingenieur verkopen?

Kom vandaag bij ons langs!

De IWC Ingenieur is een prachtig horloge ontworpen door IWC in Zwitersland. Wilt u uw IWC Ingenieur verkopen? Onze vakspecialisten helpen u graag verder met een gratis taxatie.

Hoeveel is uw IWC Ingenieur waard?

De IWC Ingenieur is nog altijd een gewild exemplaar. De waarde van dit horloge hangt echter af van de staat van het uurwerk. Om de waarde van uw IWC Ingenieur te bepalen, zullen onze vakspecialisten het horloge inspecteren en beoordelen op een aantal punten. Zo kunnen leeftijd, conditie en de aanwezigheid van een originele doos en documentatie invloed hebben op de inkoopprijs. Wilt u weten hoeveel wij u kunnen geven voor uw IWC horloge? Kom vrijblijvend langs in onze inkoopwinkel in Utrecht.

Het verhaal achter uw IWC Ingenieur

Wanneer we het hebben over de IWC Ingenieur, dan hebben we het eigenlijk over een hele familie horloges die samen een echt succesverhaal voor IWC vormen. Het succesverhaal begon in de jaren ’50. De horloges danken hun naam aan het feit dat zij speciaal voor ingenieurs werden ontworpen. Door de komst van steeds meer technische apparaten ontstonden er magnetische velden. Zo ontwierp IWC een horloge dat een speciale bescherming had tegen de negatieve invloeden van magnetische velden.

Kenmerken van de IWC Ingenieur

Uiteraard heeft ook de IWC Ingenieur veel ontwikkelingen doorgemaakt door de jaren heen. Een zeer belangrijke ontwikkeling was wel die uit de vroege jaren ’70, waarin horlogeontwerper Gerald Genta aan de slag ging met de horloges van IWC. Deze designer liet zich inspireren door de duikershelm en had daarnaast vooral een modernistische en technische aanpak voor ogen. Hij zorgde voor een revolutie. Hij probeerde in zijn model de techniek achter het horloge niet meer te verbergen. Onder zijn leiding werd de legendarische IWC Ingenieur SL, Reference 1832 ontworpen.

IWC Ingenieur verkopen in Utrecht

Het is niet altijd eenvoudig om een koper voor uw IWC Ingenieur te vinden. Bent u op zoek naar een betrouwbaar inkoopadres? Bezoek dan onze inkoopwinkel in Utrecht waar onze vakspecialisten uw horloge kunnen voorzien van een gratis taxatie en advies.

Uw IWC Ingenieur verkopen? Kom direct langs voor een gratis taxatie of bel 030 290 1510

Contactgegevens

Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

Rubenslaan 67E
3582 JD Utrecht
030-2901510
info@goudinkooputrecht.nl

  Contactgegevens

  Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

  Rubenslaan 67E
  3582 JD Utrecht
  030-2901510
  info@goudinkooputrecht.nl