Gesloten van Dinsdag 28 Februari t/m Maandag 6 Maart Openingstijden: DI T/M VRIJ 11.00-17.00 UUR. 030-2901510

Uw Breitling B-2 verkopen?

Dat kan bij ons!

Breitling horloges zijn blijvend populair en daardoor nog zeer goed verkoopbaar. Wilt u uw Breitling B-2 verkopen? Onze vakspecialisten helpen u graag verder en doen u direct een eerlijk bod.

Wat is een Breitling B-2 waard?

Natuurlijk wilt u weten wat een Breitling B-2 kan opleveren bij een verkoop. Om een weloverwegen keuze te maken, heeft u een vakkundige beoordeling nodig. Daarom helpen onze horlogekenners u graag verder met een gratis en vrijblijvende taxatie van uw horloge. Om de waarde van uw Breitling B-2 te bepalen, wordt uiteraard gekeken naar de leeftijd en conditie van het uurwerk evenals de eventuele aanwezigheid van een originele doos en de bijbehorende papieren.

Het verhaal achter uw Breitling horloge

Het onafhankelijke Zwitserse familiebedrijf Breitling bestaat al sinds 1884 en is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van stopwatches en polshorloges met stopwatch. Dankzij de betrouwbare werking en topprestaties van de door Breitling gemaakte instrumenten en uurwerken is het merk al jarenlang een graag geziene partner in de luchtvaartindustrie. De superieure kwaliteit van deze horloges, gecombineerd met de kenmerkende robuuste uitstraling, maken het merk één van de grootste ter wereld.

Kenmerken van de Breitling B-2

Een Breitling horloge is gemakkelijk herkenbaar aan het stijlvolle gevleugelde logo. De uitstraling van dit stoere pilotenhorloge is afgeleid van de in de vijftiger tot de zeventiger jaren door Breiling gemaakte luchtvaart chronograaf. Dit horloge was een groot succes onder Amerikaanse piloten en werd al snel het officiële horloge van de US Army Air Force. Zo worden de drie kenmerkende cirkels met verschillende tijdsaanduidingen op de wijzerplaat van de Breitling B-2 vaak vergeleken met het interieur van een cockpit. De Breitling B-2 Professional Chronograph is een opvallend horloge en gemaakt in vele uitvoeringen.

Breitling B-2 verkopen in Utrecht

Heeft u zelf ooit een Breitling B-2 aangeschaft of gekregen en overweegt u deze te verkopen? Wij taxeren uw horloge gratis en vrijblijvend in uw bijzijn. Besluit u tot verkoop over te gaan dan kunt u rekenen op directe uitbetaling. Voorwaarde bij het verkopen van een Breitling B-2 is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

Uw Breitling B-2 verkopen? Kom direct langs voor een gratis taxatie of bel 030 290 1510

Contactgegevens

Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

Rubenslaan 67E
3582 JD Utrecht
030-2901510
info@goudinkooputrecht.nl

  Contactgegevens

  Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

  Rubenslaan 67E
  3582 JD Utrecht
  030-2901510
  info@goudinkooputrecht.nl