Wat is een Breitling B-2 waard?

Natuurlijk wilt u weten wat een Breitling B-2 kan opleveren bij een verkoop. Om een weloverwegen keuze te maken, heeft u een vakkundige beoordeling nodig. Daarom helpen onze horlogekenners u graag verder met een gratis en vrijblijvende taxatie van uw horloge. Om de waarde van uw Breitling B-2 te bepalen, wordt uiteraard gekeken naar de leeftijd en conditie van het uurwerk evenals de eventuele aanwezigheid van een originele doos en de bijbehorende papieren.

Gegevens van uw horloge

Vul alle gegevens van uw horloge in.
Heeft u de originele verpakking?(Vereist)
Heeft u de originele papieren?(Vereist)

Afbeeldingen van uw horloge

Upload verschillende afbeeldingen van uw horloge. Dit is voor ons van belang om een juiste taxatie te kunnen geven.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Uw contactgegevens

Vul de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Aanhef(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het verhaal achter uw Breitling horloge

Het onafhankelijke Zwitserse familiebedrijf Breitling bestaat al sinds 1884 en is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van stopwatches en polshorloges met stopwatch. Dankzij de betrouwbare werking en topprestaties van de door Breitling gemaakte instrumenten en uurwerken is het merk al jarenlang een graag geziene partner in de luchtvaartindustrie. De superieure kwaliteit van deze horloges, gecombineerd met de kenmerkende robuuste uitstraling, maken het merk één van de grootste ter wereld.

Kenmerken van de Breitling B-2

Een Breitling horloge is gemakkelijk herkenbaar aan het stijlvolle gevleugelde logo. De uitstraling van dit stoere pilotenhorloge is afgeleid van de in de vijftiger tot de zeventiger jaren door Breiling gemaakte luchtvaart chronograaf. Dit horloge was een groot succes onder Amerikaanse piloten en werd al snel het officiële horloge van de US Army Air Force. Zo worden de drie kenmerkende cirkels met verschillende tijdsaanduidingen op de wijzerplaat van de Breitling B-2 vaak vergeleken met het interieur van een cockpit. De Breitling B-2 Professional Chronograph is een opvallend horloge en gemaakt in vele uitvoeringen.

Breitling B-2 verkopen in Utrecht

Heeft u zelf ooit een Breitling B-2 aangeschaft of gekregen en overweegt u deze te verkopen? Wij taxeren uw horloge gratis en vrijblijvend in uw bijzijn. Besluit u tot verkoop over te gaan dan kunt u rekenen op directe uitbetaling. Voorwaarde bij het verkopen van een Breitling B-2 is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

WhatsApp icon