20 Mark Duitsland verkopen

1. Uw Gouden Munten

U heeft goud munten die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw gouden munten of ander geld laten taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor de gouden munten of het buitenlandse geld.

De bekendste gouden munt uit Duitsland en de meest geslagen gouden munt van het Duitse Keizerrijk is de Pruisische 20 Mark. Deze gouden munt wordt daarom ook wel 20 Mark Preussen genoemd en is vandaag de dag geld waard. Bent u benieuwd naar de waarde van deze munt en wilt u uw gouden 20 Mark verkopen? Kom dan langs in onze winkel, waar onze goudexperts u graag verder helpen.

Hoe ziet de 20 Mark Duitsland eruit?

Op de voorzijde van de historische 20 Mark gouden munt uit Duitsland staat een portret van keizer Wilhelm met de tekst ‘Deutscher Kaiser – König v Preussen’. Op de rand van de munt staat ‘Gott mit uns’ met op de keerzijde het wapen van het keizerrijk met de tekst Deutsches Reich. Deze bekendste Duitse gouden munten werden veelvoudig geslagen en zijn tevens geliefd onder verzamelaars doordat ze uit Pruisland komen, welke in 1947 officieel werd opgeheven. De munt is geslagen in .900 fijngoud, weegt 7,965 gram en heeft een diameter van 22,5 mm.

Hoeveel is de gouden 20 Mark munt waard?

Dankzij de hoge goudprijs van de afgelopen jaren is de 20 Mark Duitsland een gewilde gouden munt geworden. Ook veel startende spaarders of beginnende beleggers in goud vinden deze Duitse munt aantrekkelijk vanwege zijn 7,96 gram bruto gewicht. Vanwege het goudgehalte van 90% komt men uit op een precies gewicht van 0,2304 troy ounce aan goud. Dit is waar wij als goud inkopers naar kijken om de prijs van uw gouden munt vast te stellen. Bij deze prijsbepaling speelt uiteraard de actuele inkoopprijs van goud een bepalende rol.

Uw 20 Mark gouden munt verkopen

U kunt uw gouden munten eenvoudig en zonder afspraak aan ons verkopen. Loop binnen in onze winkel en vraag naar een prijsopgave, welke gebaseerd zal zijn op de huidige goudprijs. Onze goudexperts staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen omtrent gouden munten verkopen. Ook voor de verkoop van uw zilveren munten of voor een taxatie van uw sieraden kunt u bij ons terecht.

Contactgegevens stopheling goud

 030 2901510
 info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

 Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.