20 Frank Zwitserland verkopen

1. Uw Gouden Munten

U heeft goud munten die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw gouden munten of ander geld laten taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor de gouden munten of het buitenlandse geld.

Zwitserland is niet het grootste land van Europa, maar wel een groots goudland als het gaat om erkende goudsmelters en bekende gouden munten als de 20 Frank Zwitserland. Deze munt was ooit wettig betaalmiddel in het land van herkomst en nu nog geld waard dankzij 90% zuiver goud. Heeft u deze munt in uw bezit en overweegt u deze te verkopen? Kom dan bij ons langs voor een gratis taxatie.

Direct uw gouden munten verkopen? Bezoek ons vandaag of bel 030 290 1510.

Geschiedenis van de gouden 20 Frank munt uit Zwitserland

De 20 Frank munten uit Zwitserland kennen twee soorten: de ‘Helvetia’ (1886-1896) met opschrift Confederatio Helvetica (de officiële naam van Zwitserland) en de ‘Vrenelis’ (1897- 1949) met vrouwenhoofd en op de achtergrond bergen en de letters ‘Helvetia’. Deze munten hebben een diameter van 21,2 mm, een bruto gewicht van 6,45 gram en een goudgehalte van 900/1000. Naast de munten van 20 Zwitserse Franks zijn er ook altijd 10 Frank Zwitserland munten geslagen, met precies de helft van het netto goudgewicht vergeleken met het 20 Frank muntstuk.

Hoeveel is een gouden Zwitserse 20 Frank waard?

Zeker in vergelijking met andere bekende gouden munten is de fraaie 20 Frank uit Zwitserland ook een prachtig bezit voor elke muntenverzamelaar. Maar bij de inkoop gaat het met name om de hoge goudprijs, die de 20 Frank Zwitserland zo aantrekkelijk maakt. Dankzij de 5,806 gram zuiver goud in elke munt kunt u rekenen op een mooi bedrag in contanten. De dagwaarde van uw gouden munt wordt altijd berekend met behulp van de huidige goudprijs.

Uw gouden 20 Frank uit Zwitserland verkopen

Heeft u zelf een 20 Frank Zwitserland gouden munt die u wilt verkopen voor contant geld? Kom naar onze inkoopwinkel en vraag om een vrijblijvende taxatie en advies. Onze experts staan u graag te woord en vertellen u meer over de waarde van deze gouden munt. Ook met andere gouden of zilveren munten of voor de inkoop van sieraden kunt u bij ons terecht.

Contactgegevens stopheling goud

 030 2901510
 info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

 Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.