Gesloten van Dinsdag 28 Februari t/m Maandag 6 Maart Openingstijden: DI T/M VRIJ 11.00-17.00 UUR. 030-2901510

Uw Breitling verkopen?

Bij ons altijd de beste inkoopprijs voor uw horloge.

Breitling is een Zwitsers horlogemerk gespecialiseerd in technisch hoogwaardige horloges en is een van de weinige Zwitserse horlogefabrikanten die zijn eigen uurwerken zelf ontwikkelt en fabriceert. Een nieuw Breitling horloge kost vanaf 1800 euro tot vele duizenden euro’s. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het uurwerk, heeft ook een gebruikt Breitling horloge een blijvende waarde. Benieuwd hoeveel wij uw horloge kan opbrengen? Kom bij ons voor een gratis taxatie.

De waarde van Breitling horloges

Natuurlijk vraagt u zich af wat uw Breitling nog waard is, vooral als het gaat om een oud uurwerk. Breitling is meer een ‘technisch hoogwaardig’ horloge dan een juweel versierd met diamanten en veel goud. Uitzondering zijn modellen als reitling Windrider, afgezet met parelmoer en gemaakt van goud of platina. Bepalend voor de waarde van uw Breitling is de zeldzaamheid of de verkoopbaarheid van het specifieke model – en natuurlijk de staat waarin het horloge van het merk Breitling zich bevindt. Door het formulier hierboven in te vullen ontvangt u een vrijblijvende taxatie.

Bekende Breitling modellen

Kenmerkend voor Breitling horloges is het relatief grote aantal modellen met stopwatch functie, want u wordt niet zomaar leverancier van de luchtvaart wereld. Dat heeft een historische achtergrond. Beroemde Breitling modellen: Breitling Chronomat, Breitling Windrider, Breitling Aeromarine (zowel kwarts als automatische horloges), Breitling Bentley (Breitling ging ooit een samenwerking aan met autofabrikant Bentley: elke koper van een auto kreeg ook een Breitling horloge cadeau), Breitling Professional en Breitling Navitimer (maar liefst 14 verschillende modellen die allemaal te maken hebben met luchtvaart).

Uw Breitling verkopen in Utrecht

Een goed Breitling horloge is altijd wel te verkopen. In onze winkel in Utrecht waar we ook goud, zilver en diamanten inkopen, weten we alles over (oude) precisie-uurwerken van bekende merken als Breitling, Rolex en Cartier. Zo kunnen wij u ter plekke een prijsindicatie van uw horloge geven en deze direct van u inkopen. Bij de inkoop van een Breitling vragen we altijd een legitimatiebewijs en bij een Breitling zonder garantie papieren maken we het geld alleen naar een bankrekening over.
Ook uw Breitling verkopen? Kom direct langs voor een gratis taxatie of bel 030 290 1510

Contactgegevens

Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

Rubenslaan 67E
3582 JD Utrecht
030-2901510
info@goudinkooputrecht.nl

  Contactgegevens

  Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

  Rubenslaan 67E
  3582 JD Utrecht
  030-2901510
  info@goudinkooputrecht.nl