De waarde van Breitling horloges

Natuurlijk vraagt u zich af wat uw Breitling nog waard is. Breitling is meer een ‘technisch hoogwaardig’ horloge dan een juweel versierd met diamanten en veel goud. Uitzondering zijn modellen als Breitling Windrider, afgezet met parelmoer en gemaakt van goud of platina. Bepalend voor de waarde van uw Breitling is de verkoopbaarheid van het specifieke model – en natuurlijk de staat waarin het horloge zich bevindt. Door het formulier op de specifieke pagina’s in te vullen ontvangt u een vrijblijvende taxatie.

Bekende Breitling modellen

Kenmerkend voor Breitling horloges is het relatief grote aantal modellen met stopwatch functie, want u wordt niet zomaar leverancier van de luchtvaart wereld. Dat heeft een historische achtergrond. Beroemde Breitling modellen: Breitling Chronomat, Breitling Windrider, Breitling Superocean, Breitling Bentley (Breitling ging ooit een samenwerking aan met autofabrikant Bentley: elke koper van een auto kreeg ook een Breitling horloge cadeau), Breitling Professional en Breitling Navitimer (maar liefst 14 verschillende modellen die allemaal te maken hebben met luchtvaart).

Uw Breitling verkopen in Utrecht

Een goed Breitling horloge is altijd wel te verkopen. In onze winkel in Utrecht waar we ook goud, zilver en diamanten inkopen, weten we alles over (oude) precisie-uurwerken van bekende merken als Breitling, Rolex en Cartier. Zo kunnen wij u ter plekke een prijsindicatie van uw horloge geven en deze direct van u inkopen. Bij de inkoop van een Breitling vragen we altijd een legitimatiebewijs en bij een Breitling zonder garantie papieren maken we het geld alleen naar een bankrekening over.

Gegevens van uw horloge

Vul alle gegevens van uw horloge in.
Heeft u de originele verpakking?(Vereist)
Heeft u de originele papieren?(Vereist)

Afbeeldingen van uw horloge

Upload verschillende afbeeldingen van uw horloge. Dit is voor ons van belang om een juiste taxatie te kunnen geven.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Uw contactgegevens

Vul de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Aanhef(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp icon