Oud goud inkoop: de hoogste prijs per gram

Heeft u oud goud liggen? Dat is geld waard. Wij bieden de hoogste prijs per gram, zodat u het sloopgoud en bijvoorbeeld oude gouden sieraden kunt verzilveren. Voorkom dat er veel waarde in de kast blijft liggen of zal verstoffen, door nu te profiteren van de hoge goudprijzen.

5 redenen om goud aan te bieden bij onze goudinkoop:

  • De goudprijs is flink gestegen
  • Zelfs enkele grammen goud zijn veel geld waard
  • Jammer om een oud sieraad in een la te laten liggen
  • Liever contant geld, dat u meteen uitbetaald krijgt?
  • Munten, juwelen, kleine onderdelen, zelfs tandgoud

Voordelen en Zekerheden

  • Geen ingewikkelde transactie, gewoon binnenlopen
  • De zekerheid van een professionele en eerlijke taxatie
  • De hoogste goudprijs in Utrecht
  • Geen extra kosten of verplichtingen
  • U loopt de deur uit met een aangenaam extraatje in contanten

Goud inkoop

Wij zijn gespecialiseerd in goud inkoop. Taxatie wordt gedaan door een gediplomeerd taxateur, waarvan we de enige zijn, als goudinkoper. Op die manier garanderen we de hoogste en een eerlijke prijs voor het goud.
Tip: de goudprijs beweegt tegen de ontwikkelingen van de economie in. Zolang het economisch minder gaat zit de goudprijs in de lift, waardoor die nu zeer hoog staat. Zodra het economisch beter gaat is de kans groot dat ook de goudprijs weer zal dalen. Dit is hét moment om oud goud of sloopgoud te verzilveren.
We bieden u de hoogste prijs per gram, waarmee u ervoor zorgt dat u de maximale opbrengst uit uw goud kunt halen. In Utrecht en vanuit de rest van Midden Nederland, bijvoorbeeld door bij ons langs te komen. We taxeren dan het goud, omdat u gewoon bij ons binnen kunt lopen zonder enige verplichting, u mag ons het goud altijd laten zien.

Hoogste prijs per gram

Uw oude goud en sloopgoud zijn letterlijk ‘goud waard’. De hoge prijs van dit moment zorgt ervoor dat het absoluut de moeite waard is om uw goud te laten taxeren. De kans is groot dat u er een behoorlijk bedrag voor zal ontvangen, zodat u daar leuke dingen van kunt doen. Of u het alvast kunt verdelen onder de kinderen, bijvoorbeeld door een dagje met hen uit te gaan of er zelfs een weekend weg van te boeken.
De hoge goudprijs van dit moment maakt het een uitstekend idee om nu naar uw goud te laten kijken. We hanteren de actuele goudprijs en zorgen er als gediplomeerd taxateur voor dat we u als inkoper de beste prijs kunnen bieden. Voor een eerlijke vergoeding voor uw goud, waarmee u veel leuke dingen kunt doen.

Tip: we kopen oud goud en sloopgoud in. Net als horloges, diamanten of antieke gouden sieraden. Twijfelt u over de waarde van bepaald goud of andere waardevolle spullen? Kom bij ons langs of neem telefonisch contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Voor oud goud en sloopgoud.

We richten ons onder andere op oud goud en sloopgoud. Wellicht verstoft en misschien niet meer met de glans die het ooit had. Maar goud blijft goud, waardoor het de moeite waard is om juist die spullen bij ons langs te brengen. De kans is groot dat er verborgen pareltjes tussen zitten, vooral bij een redelijk gewicht van het goud. Wij bekijken het oude goud en het sloopgoud en kunnen u na een deskundige beoordeling precies aangeven wat daar de waarde van is. Op die manier kunt u het sloopgoud en oude goud verzilveren, vooral nu de prijs van het edelmetaal zo hoog is. We kunnen er een hoog bedrag voor bieden, zodat u uw oude sieraden ten gelde kunt maken en u daar nu leuke dingen van kunt doen. Dingen die u met het goud niet zou kunnen, maar wel met het geld dat we u daarvoor kunnen uitbetalen.

Inkoper voor Utrecht en Midden Nederland

We staan inmiddels jaren bekend als een erkende inkoper met een goede naam in Utrecht en omstreken. We ontvangen klanten vanuit heel Midden Nederland, specifiek naar ons op zoek om oud goud en sloopgoud te verkopen. Op die manier bieden we u graag een adres waar u terecht kunt met de edelmetalen. Voor een goede prijs, die we u direct uitbetalen. Gewoon contant of per bank.
Wij betalen de hoogste goudprijs van Utrecht en heel Midden Nederland, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Een eerlijk bedrag voor het sloopgoud en oude goud dat u heeft liggen. Door gewoon bij ons binnen te lopen, want zonder afspraak. Meer weten over de mogelijkheid om oud goud te verkopen of gewoon eens langskomen? We vertellen u graag meer over ons als goud inkoper en u bent van harte welkom bij ons in Utrecht.