Gesloten van Dinsdag 28 Februari t/m Maandag 6 Maart Openingstijden: DI T/M VRIJ 11.00-17.00 UUR. 030-2901510

Goud inkoop in Utrecht.

Onze goud inkoop is goudeerlijk, transparant en altijd op basis van een zo goed mogelijk bod. We bieden een hoge prijs, zonder verborgen kosten of andere vervelende verrassingen. In plaats  daarvan zorgen we er bij de inkoop van goud voor dat we u daarmee goed kunnen helpen, vlot van dienst zijn en een eerlijk bedrag bieden. En gaat u daarmee akkoord? Dan betalen we het bedrag natuurlijk meteen uit. Daarom komen zowel uit Utrecht als omgeving veel mensen graag naar ons terug. Ze komen voor de goud inkoop en verkoop, altijd op basis van eerlijke prijzen. We bekijken de actuele goudkoers en doen op basis daarvan een goed bod. Zo weet u zeker dat het verloopt zoals u had verwacht, natuurlijk aan de hand van het gewicht aan goud dat u ons wilt verkopen.

Betrouwbaar: open en transparant

Voor de inkoop van goud werken we zo betrouwbaar, open en transparant mogelijk. Dat betekent bijvoorbeeld dat we het goud wegen en taxeren terwijl u er bij bent. We vinden het belangrijk dat u precies kunt zien wat we doen, dus wegen we het goud, bepalen we het gewicht en berekenen we aan de hand van de goudprijs de waarde? Het zijn allemaal stappen die zichtbaar zijn. Zo weet u zeker dat de goud verkoop goed geregeld is. We houden niet van onduidelijkheid en streven naar een zo hoog mogelijke prijs. Onze gediplomeerde taxateur verzorgt de goud inkoop. We zorgen voor een duidelijk beeld van de waarde van het goud. Op basis daarvan doen we een bod, dat we u meteen uitbetalen.

Het proces van goud inkoop is eenvoudig en snel. U neemt uw gouden spullen mee en laat deze gratis taxeren. Deze taxatie zal gebaseerd zijn op de huidige goudprijs en de zuiverheid van het goud. Als u akkoord gaat met de prijs die u wordt aangeboden, kopen wij het het goud van u en betalen dit direct uit.

de 3 belangrijkste redenen van anderen die u voorgingen

“Het lag al jaren in de la”

“Het goud lag al jaren in de la en ik deed er eigenlijk niets mee. Dat bleek best zonde, want nu heb ik er een verrassend leuk bedrag voor ontvangen. Ik had niet verwacht dat goud verkopen nog zoveel zou opleveren, maar nu gaan we er binnenkort leuk van op een korte vakantie naar Duitsland.”

Gezien de huidige goudprijs en de hoge bedragen die wij uitbetalen zijn zelfs de kleinste hoeveelheden goud de moeite waard. We vertellen u als gediplomeerd taxateur graag wat het goud waard is, zodat u weet wat u in de la heeft liggen.

Het doet mijn kinderen niets

Wellicht heeft u altijd veel waarde gehecht aan het goud of aan de gouden sieraden maar doet het uw kinderen niets. In dat geval is het een goed idee uw goud te laten taxeren en ons dat te laten inkopen.
“De goud inkoop kwam voor ons als gelegen. We dragen zelf allebei geen sieraden meer, maar hebben er wel altijd erg veel plezier van gehad. Onze kinderen geven er weinig tot niets om, ze zijn van een heel andere generatie en niet zo bezig met de sieraden van weleer. Dankzij de inkoop van goud hebben we er een leuk bedrag voor ontvangen.”

Het voorkomt ruzie als ik er niet meer ben

“Ik heb bij anderen om me heen gezien hoe de verdeling van gouden sieraden tot ruzie leidde. Dat wil ik mijn kinderen niet aandoen, dus ik heb besloten het al eerder te verkopen. Een keuze waar ik nog steeds achtersta, want nu bepaal ik zelf wat ik aan wie geef en welk deel ik gebruik om er zelf leuke dingen van te doen.”

Waarom bij ons?

Er zijn een aantal goudinkoopbedrijven in Utrecht, waar mensen hun gouden sieraden kunnen verkopen. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het inkopen ervan en zullen u een eerlijke prijs geven voor uw gouden juwelen. Dit kan een goede optie zijn voor mensen die geen geld nodig hebben, maar wel graag hun gouden sieraden willen vervangen voor iets nieuws.

Goud verkopen en daarmee het goud in de la ten gelde maken? Wij verzorgen de inkoop van goud en zorgen daarbij voor een aantal belangrijke voordelen:

 • Gediplomeerd taxateur: enige inkoper met dit diploma
 • Makkelijk te bereiken: op 5 minuten van de A12
 • Veel parkeerruimte beschikbaar

Benieuwd wat uw goud of sieraden waard zijn? Kom bij ons langs en verbaas u over de opbrengst. U kunt binnenlopen zonder afspraak of eerst contact met ons opnemen.

Goud per post verkopen.

U kunt er ook voor kiezen om uw sieraden het op te sturen. Hiervan zijn er op het internet vele aanbieders. U kunt dan een gratis verzend pakket aanvragen en uw sieraden hierin kosteloos opsturen. Let goed op de kleine lettertjes m.b.t. de verzekerde waarde. U krijgt dan antwoordt over de getaxeerde waarde en als u hiermee akkoord gaat wordt het bedrag op uw rekening overgemaakt.

Mijns inzien is dit een erg slechte keuze omdat u niet bij de taxatie aanwezig bent en wel hierom :

 • Het gewicht kunt u niet contoleren.
 • Het goud gehalte kunt u niet controleren.
 • Eventuele diamant wordt niet berekend.
 • Antieke sieraden worden ook gewoon gewogen.

Waarom risico lopen dat u te weinig krijgt voor uw sieraden. een taxatie en de uitbetaling duurt in de regel niet langer dan 15 minuten. Het kan u honderden euro’s schelen.

Goud laten inkopen in Utrecht? Kom zonder afspraak bij ons langs. Onze gediplomeerd taxateur taxeert gratis ter plaatse. En vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 290 1510 of stuur ons een e-mail naar info@goudinkooputrecht.nl. We horen graag van u!

Contactgegevens

Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

Rubenslaan 67E
3582 JD Utrecht
030-2901510
info@goudinkooputrecht.nl

  Contactgegevens

  Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

  Rubenslaan 67E
  3582 JD Utrecht
  030-2901510
  info@goudinkooputrecht.nl