Goud inkoop

Goud Inkoop

Onze goud inkoop is goudeerlijk, transparant en altijd op basis van een zo goed mogelijk bod. We bieden een hoge prijs, zonder verborgen kosten of andere vervelende verrassingen.

In plaats  daarvan zorgen we er bij de inkoop van goud voor dat we u daarmee goed kunnen helpen, vlot van dienst zijn en een eerlijk bedrag bieden. En gaat u daarmee akkoord? Dan betalen we het bedrag natuurlijk meteen uit.

Daarom komen zowel uit Utrecht als omgeving veel mensen graag naar ons terug. Ze komen voor de goud inkoop en verkoop, altijd op basis van eerlijke prijzen. We bekijken de actuele goudkoers en doen op basis daarvan een goed bod. Zo weet u zeker dat de goud inkoop verloopt zoals u had verwacht, natuurlijk aan de hand van het gewicht aan goud dat u ons wilt verkopen.

Betrouwbaar: open en transparant

Voor de inkoop van goud werken we zo betrouwbaar, open en transparant mogelijk. Dat betekent bijvoorbeeld dat we het goud wegen en taxeren terwijl u er gewoon bij bent. We vinden het belangrijk dat u precies kunt zien wat we doen.

Dus wegen we het goud, bepalen we het gewicht en berekenen we aan de hand van de goudprijs de waarde? Het zijn allemaal stappen die wat ons betreft gewoon zichtbaar moeten zijn. Zo weet u zeker dat de goud inkoop en verkoop goed geregeld is. We houden niet van onduidelijkheid en streven naar een zo hoog mogelijke prijs.

Onze gediplomeerde taxateur verzorgt de goud inkoop. We zorgen voor een duidelijk beeld van de waarde van het goud. Op basis daarvan doen we een bod, dat we  u meteen kunnen uitbetalen als dat aansluit bij wat u er graag voor wilt hebben.

In Utrecht voor heel de regio

Voor de goud inkoop en verkoop ontvangen we natuurlijk klanten uit Utrecht en omgeving. Dat betekent dat ook anderen vanuit Nieuwegein, Houten en bijvoorbeeld IJsselstein naar ons toekomen.

Ze weten ons te vinden om de goede prijzen voor het goud. En om de betrouwbaarheid en transparantie, die velen van hen waarderen. Onze open werkwijze spreekt ze aan, vooral als ze de eerste keer goud verkopen.

We doen de goud inkoop op een voor hen prettig wijze, iets waar we ook u graag kennis mee laten maken. Zo weet u zeker dat dit goed geregeld is, zonder zorgen over of u wel de juiste prijs krijgt voor het goud dat we van u inkopen.

Horloges, gouden tientjes en meer

En bent u benieuwd welk goud er geschikt is voor de goud inkoop? Het gaat bijvoorbeeld om het bekende gouden tientje. Dit bevat 6,05 gram aan puur goud. Het maakt het gouden tientje een interessant object om in te investeren. En om te verkopen, als u een adres zoekt voor de inkoop van het goud. Wij betalen u er een eerlijke prijs voor, op basis van de waarde op dit moment.

Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld de gouden horloge verkopen die we inkopen. Daarvan bepalen we in eerste instantie om hoeveel puur goud het gaat. Dat gewicht hebben we nodig, omdat we daarna wegen hoeveel het horloge weegt. Het gewicht met de mate van puur goud bepaalt welk bedrag we daarvoor kunnen bieden.

Uiteraard kopen we ook ander goud in. Daarvan bepalen we met een gediplomeerde taxateur eerst wat de waarde is. We kijken naar de goudprijs, om op basis daarvan een goed en eerlijk bod te kunnen doen. Dat hele proces is open en transparant. U weet wat dat betreft altijd wat we wegen en berekenen, omdat u daarin gewoon mee kunt kijken.

Goud inkoop op basis van de actuele goudprijs

We doen de goud inkoop in Utrecht op basis van de actuele goudprijs. Dat betekent dat we de prijs van vandaag hanteren en dat u altijd een eerlijk bod ontvangt. Het betekent aan de andere kant ook dat we daarvan niet aan kunnen geven wat die prijs zal zijn. Zelfs richtlijnen zijn lastig. De prijs van goud staat niet vast, die kan op allerlei manieren variëren. Wij houden daar rekening mee, door naar de waarde van het goud op dat moment te kijken. We doen u op basis daarvan een bod, als u van plan bent om het goud te verkopen.

Dus zoekt u naar een specialist in goud inkoop? We verzorgen de goud inkoop en verkoop, altijd op basis van een zo hoog mogelijke prijs. Op die manier bieden we u een mooi bedrag voor het goud, bijvoorbeeld uit een horloge of van een goudbaar. We keren het bedrag na uw akkoord meteen aan u uit. Zo kunt u gebruik maken van onze inkoop van goud, om het goud snel om te zetten naar geld.

Goud laten inkopen in Utrecht? Kom zonder afspraak bij ons langs. Onze gediplomeerd taxateur taxeert gratis ter plaatse. En vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 290 1510 of stuur ons een e-mail naar info@goudinkooputrecht.nl. We horen graag van u!

Contactgegevens stopheling goud

 030 2901510
 info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

 Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.