DINSDAG T/M VRIJDAG 11.00-17.00 UUR. 030-2901510

Goud inkoop prijs

U zoekt de hoogste goud inkoop prijs op een betrouwbaar adres. Wij taxeren zichtbaar met een geijkte weegschaal. Op basis daarvan betalen we u de actuele goudprijs, zonder aftrek van smeltkosten. Dat betekent dat u een zo hoog mogelijke opbrengst krijgt. En minstens zo belangrijk, we betalen de waarde van het goud dat we inkopen natuurlijk meteen aan u uit.

Dus zoekt u de beste goud verkoop prijs in Utrecht? U kunt het goud verkopen per gram. Dat geldt voor goud in 14 karaat, 18 karaat, 20 karaat, 22 karaat en 24 karaat. Daarover kunnen we u uitgebreid adviseren, bijvoorbeeld om aan te geven hoeveel goud er in een sierraad zit.

Dus heeft u vragen over de goudprijs per gram, de beste manier om dit te verkopen en de wijze waarop wij werken? We leggen het u graag uit.

Inkoop en goud verkoop prijs: hoe werkt dat?

De goud inkoop prijs is niet gelijk aan de verkoopprijs. Dat heeft te maken met de marge die wij als handelaar maken. We betalen een lager bedrag uit voor het goud dat u verkoopt, dan de prijs die we berekenen om anderen ons goud te verkopen. Het verschil tussen de twee bedragen gebruiken we om onze kosten te dekken en daar onze winst mee te maken.

Wij houden de kosten laag. Op die manier kunnen we het verschil tussen de inkoop en goud verkoop prijs laag houden. Dit is in uw voordeel, omdat het een hoge prijs garandeert als u het goud aan ons verkoopt. Dus wilt u goud verkopen voor de beste prijs per gram in Utrecht? Wij laten zien wat de actuele goudprijs is, en welk bedrag we u kunnen bieden voor het goud.

Op die manier betalen we de beste goudprijs per gram, gewoon bij ons vanuit de winkel in Utrecht. Dus wilt u goud verkopen in 14, 18, 20, 22 of 24 karaat? Wij betalen de beste prijs, en betalen bovendien meteen aan u uit.

Goud verkopen: prijs per gram

U kunt verschillende soorten goud verkopen. Daarvoor betalen we de goud inkoop prijs, die we bepalen op basis van het aantal karaat aan goud. Dit bepaalt namelijk hoeveel goud er in de legering aanwezig is. Het goud is gecombineerd met andere metalen, om tot bijvoorbeeld 14, 18, 20, 22 of 24 karaat te komen.

 • 14 karaat goud Is er sprake van 14 karaat goud? U kunt dit herkennen aan het 585 goud-merk. Dit betekent dat er 58,5% goud in zit. Dat percentage gebruiken we om aan de hand van het gewicht en de actuele goudprijs te berekenen hoeveel we u maximaal kunnen betalen per gram van het materiaal. Uiteraard bieden we de hoogste prijs voor 14 karaats goud dat u wilt verkopen, zodat u daar een eerlijke opbrengst voor ontvangt.
 • 18 karaat goud Gaat het om 18 karaat goud waarvoor u de beste goud inkoop prijs wilt ontvangen? Er zit 25% meer goud in dan bij 14 karaat. Dat betekent dat we een hogere prijs per gram van het materiaal kunnen bieden. Er is sprake van meer goud, dus op basis van het percentage en de actuele goudprijs berekenen we het hoogste bedrag dat we u kunnen betalen. Het gaat om 75% puur goud, dus om een waarde van 750/1000 ten opzichte van 585/1000 bij 14 karaat.
 • 20 karaat goud Is er sprake van 20 karaat goud dat u per gram aan ons wilt verkopen? Er is opnieuw sprake van meer goud. Het gaat in dit geval al om 833/1000. Dat betekent dat er 83,3% puur goud in het materiaal zit. Het is een meer zeldzame combinatie, waarvoor we natuurlijk een mooie prijs kunnen bieden. Kom bij ons langs voor een taxatie, dan taxeren we het goud en bepalen we aan de hand daarvan de actuele waarde.
 • 22 karaat goud Bij 22 karaat goud gaat het om 91,6% puur goud. Dit levert een waarde op van 916/1000. Het is een zeldzame combinatie, waarbij er sprake is van veel goud. Dat maakt de inkoop bijzonder waardevol. U krijgt er een mooi bedrag voor, vooral dankzij de hoge goud inkoop prijs die we u kunnen aanbieden bij ons in Utrecht.
 • 24 karaat goud Het meest waardevol is 24 karaat goud. Het gaat om zuiver goud, waarbij er dus sprake is van alleen maar goud. Dit geldt bijvoorbeeld voor de gouden munten en de goudbaren. Het grote voordeel daarvan is dat we dus alleen maar het gewicht hoeven te bepalen. In combinatie met de goudprijs kunnen we dan voor u uitrekenen voor welk bedrag per gram u het goud aan ons kunt verkopen.

De hoogste goud prijs per gram

Wij bieden de hoogste goudprijs per gram, om u daar in Utrecht een eerlijke prijs voor te betalen. Dus heeft u goud liggen, dat u graag wilt verkopen? Het is de makkelijkste manier om het goud om te zetten naar geld. En er vanaf dat moment mee te doen wat u wilt, iets dat met het goud helaas niet zomaar mogelijk is.

Goud inkoop prijs: de beste in Utrecht

We betalen de hoogste goud inkoop prijs in Utrecht, zowel voor 14, 18, 20, 22 als voor 24 karaat. Dus gaat het om puur goud of om een van de andere varianten? Geen zorgen, wij taxeren het goud en beoordelen op die manier waarvan sprake is. Aan de hand daarvan laten we zien wat het gewicht is en wat we u op basis van de actuele goudprijs kunnen betalen. Op die manier ontvangt u de beste goud inkoop prijs in Utrecht en omgeving.

Zoekt u naar de hoogste goud inkoop prijs in Utrecht? Kom zonder afspraak bij ons langs. Onze gediplomeerd taxateur taxeert gratis ter plaatse. En vragen? Bel ons op telefoonnummer 030 290 1510 of stuur ons een e-mail naar info@goudinkooputrecht.nl. We horen graag van u!

Contactgegevens

Openingstijden
Afspraak maken niet nodig
Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00
Zaterdag & Zondag: Gesloten

Rubenslaan 67E
3582 JD Utrecht
030-2901510
info@goudinkooputrecht.nl

  Contactgegevens

  Openingstijden
  Afspraak maken niet nodig
  Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00
  Zaterdag & Zondag: Gesloten

  Rubenslaan 67E
  3582 JD Utrecht
  030-2901510
  info@goudinkooputrecht.nl