Goud verkopen

1. Uw goud verkopen

U wilt uw goud verkopen? Kom langs en verbaas u over de opbrengst

2. Kom langs

Kosteloze taxatie door gediplomeerd taxateur. U krijgt direct de prijs die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, maken wij het geld direct over of betalen contant uit.

Goud verkopen? Ontvang een eerlijke prijs

Die slavenarmband van uw overleden moeder is niet uw smaak en ligt al jaren in de kast te verstoffen. Of u wilt voorkomen dat uw eigen gouden sieraden een familieruzie veroorzaken. Kom uw goud dan verkopen bij Argentum Aurum. Onze gediplomeerd taxateur voert een gratis waardebepaling uit voor uw sieraden, munten of tandgoud. Loop zonder afspraak binnen en vertrek met een aangenaam extraatje in handen.

  • Die slavenarmband van uw overleden moeder is niet uw smaak en ligt al jaren in de kast te verstoffen
  • U wilt voorkomen dat uw gouden sieraden een familieruzie veroorzaken na overlijden.

De goudprijs in Nederland is al jaren hoger dan ooit. Als u uw goudbaren gaat  verkopen, wilt u natuurlijk profiteren van de hoogste koers. Argentum Aurum kent de laatste ontwikkelingen op de wereldmarkt en biedt u zo de beste prijs voor uw goud aan. Ontvang bij ons de hoogste prijs per gram, zodat u de maximale waarde uit uw goud haalt.

Inkoper van goud voor Utrecht en Midden Nederland

We staan inmiddels jaren bekend als een erkende inkoper met een goede naam in Utrecht en omstreken. We ontvangen klanten vanuit heel Midden Nederland, om oud goud en sloopgoud te verkopen. Op die manier bieden we u graag een adres waar u terecht kunt met uw edelmetalen. Voor een goede prijs, die we u direct uitbetalen. Gewoon contant of per bank.
Wij betalen de hoogste goudprijs van Utrecht en heel Midden Nederland, een reële prijs voor het sloopgoud en oude goud dat u heeft liggen. U bent van harte welkom bij ons in Utrecht.

Besluit u uw goud te verkopen? Dan storten we het bedrag direct op uw rekening of desgewenst contant.

Profiteer van een ervaren taxateur

Argentum Aurum is een vertrouwd adres met veel vakkennis en kunde. Uw sieraden worden beoordeeld door een gediplomeerd taxateur met meer dan 20 jaar ervaring. Hij taxeert uw goud gratis en professioneel met geijkte meetapparatuur. Zo weet u direct of u een verborgen schat in handen heeft. Want ook al heeft het edelmetaal zijn glans verloren: goud blijft goud.

Zet uw goud om in geld

goud verkopenGoud dat niet meer gebruikt of gedragen wordt, noemen we oud goud of sloopgoud. Dat kan van alles zijn: van speldjes tot brillen of piercings. De waarde hiervan wordt bepaald door het aantal karaat en het gewicht. In een la van uw kast levert u dat niet zoveel op. Door het goud aan ons te verkopen, heeft u direct een leuk zakcentje in handen.

Misverstanden bij goud verkopen

  • Witgoud is niet meer waard dan normaal goud

Ook al is het aankoopbedrag hoger. Dat komt zo: witgoud is een samensmelting tussen goud en palladium. Palladium is duurder dan goud, maar tegelijkertijd niet goed terug te winnen op kleine hoeveelheden. Bovendien bevat het oudere witgoud vaak nog de giftige stof nikkel.

  • Een sieraad met diamanten is niet perse meer waard

De marktprijs van diamanten is hoog. Maar eenmaal verwerkt in een sieraad is de diamant niet meer zoveel waard. Elke gebruikte steen is immers anders van kleur, grootte en slijpwijze. Als we oude diamanten samen zouden voegen in een nieuw sieraad, ziet de klant het verschil. Juweliers gebruiken daarom alleen nieuwe stenen uit één serie.

Krijg eerlijk advies

Zoals een kunstkenner enthousiast wordt als hij een echte Mondriaan in handen heeft, gaat ons hart sneller kloppen van een uniek of antiek sieraad. Wij vertellen u het daarom graag wanneer de waarde van een antiek sieraad de goudwaarde overstijgt. Ook doen we in het geval van meerdere goederen voor elk product een aparte waardebepaling. Zo maakt u een gewogen beslissing.

Contactgegevens stopheling goud

 030 2901510
 info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

 Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.