Openingstijden: DI T/M VRIJ 11.00-17.00 UUR. 030-2901510

Goud verkopen, hoe werkt dat?

Voor de inkoop van sloopgoud kunt u gewoon bij ons binnenlopen zonder afspraak. De taxatie is altijd gratis en vrijblijvend. Dankzij de hoge prijs van goud is uw antieke en niet meer gedragen sieraad letterlijk ‘goud waard’

 • Die slavenarmband van uw overleden moeder is niet uw smaak en ligt al jaren in de kast te verstoffen
 • U wilt voorkomen dat uw gouden sieraden een familieruzie veroorzaken na overlijden.

Kom uw goud dan verkopen bij Argentum Aurum. Onze gediplomeerd taxateur voert een gratis waardebepaling uit voor uw sieraden, gouden munten of tandgoud. Loop zonder afspraak binnen en vertrek met een aangenaam extraatje in handen.

Goud verkopen in Utrecht

Argentum Aurum is gespecialiseerd in de inkoop van oud goud, zilver, horloges en juwelen. Wij dragen het officiële keurmerk ‘gediplomeerd taxateur ‘van goud en zilver en zijn lid van de Amsterdamse diamantbeurs. Bij ons kunt u snel, eenvoudig en discreet goud verkopen op een betrouwbaar adres in Utrecht. Uw oude goud is zeker geld waard!  Heeft u gouden of zilveren sieraden waar u niet meer naar omkijkt?  Vaak levert de verkoop van oude gouden of zilveren sieraden een aanzienlijk bedrag op!

Onze zekerheden bij de inkoop van goud:

 • specialistische kennis
 • altijd de hoogste prijs
 • deskundige taxatie zonder afspraak
 • directe uitbetaling
 • vaste prijzen, geen verborgen kosten of onderzoekskosten
 • geen aankoop verplichting

Ontvang een eerlijke prijs.

De goudprijs in Nederland is al jaren hoger dan ooit. Als u uw goud gaat verkopen, wilt u natuurlijk profiteren van de hoogste koers. Argentum Aurum kent de laatste ontwikkelingen op de wereldmarkt en biedt u zo de beste prijs voor uw goud aan. Ontvang bij ons de hoogste prijs per gram, zodat u de maximale waarde uit uw goud haalt.

Besluit u uw goud te verkopen? Dan storten we het bedrag direct op uw rekening of desgewenst contant.

Profiteer van een ervaren taxateur.

Argentum Aurum is een vertrouwd adres met veel vakkennis en kunde. Uw sieraden worden beoordeeld door een gediplomeerd taxateur met meer dan 20 jaar ervaring. Wij taxeren uw goud gratis en professioneel met geijkte meetapparatuur. Zo weet u direct of u een verborgen schat in handen heeft. Want ook al heeft het edelmetaal zijn glans verloren: goud blijft goud.

Bekijk de actuele goudkoers

Zet uw goud om in geld

Goud dat niet meer gebruikt of gedragen wordt, noemen we oud goud of sloopgoud. Dat kan van alles zijn: van speldjes tot brillen of piercings. De waarde hiervan wordt bepaald door het aantal karaat en het gewicht. In een la van uw kast levert u dat niet zoveel op. Door het goud aan ons te verkopen, heeft u direct een leuk zakcentje in handen.

Alle goederen die wij inkopen, schrijven wij in een landelijk register. Als goederen gestolen blijken te zijn, komen ze zo weer bij de rechtmatige eigenaar terecht.

Misverstanden bij goud verkopen

 • Witgoud is niet meer waard dan normaal goud: Ook al is het aankoopbedrag hoger. Dat komt zo: witgoud is een samensmelting tussen goud en palladium. Palladium is duurder dan goud, maar tegelijkertijd niet goed terug te winnen op kleine hoeveelheden. Bovendien bevat ouder witgoud vaak nog de giftige stof nikkel.
 • Een sieraad met diamanten is niet per se meer waard: De marktprijs van diamanten is hoog. Maar eenmaal verwerkt in een sieraad is de diamant niet meer zoveel waard. Elke gebruikte steen is immers anders van kleur, grootte en slijpwijze. Als we oude diamanten samen zouden voegen in een nieuw sieraad, ziet de klant het verschil. Juweliers gebruiken daarom alleen nieuwe stenen uit één serie.

Gratis taxatie bij inkoop goud

Bij de inkoop van goud en zilver biedt Argentum Aurum u kosteloos en vrijblijvend een taxatie. Aan de hand van deze taxatiewaarde kunt u beslissen of u uw goud wilt verkopen. Vanzelfsprekend krijgt u bij ons een eerlijke prijs en dit bedrag krijgt u, indien gewenst, direct contant  uitbetaald. De prijs die wij u bieden bij de inkoop van goud en zilver baseren wij op de kwaliteit, marktwaarde en staat van onderhoud. Het goudgehalte kunnen wij ter plaatse vaststellen door een geijkte en gecontroleerde test. U kunt dit proces met eigen ogen zien en  natuurlijk beantwoorden wij al uw vragen. Bij de inkoop van goud baseren wij ons altijd op de actuele koers.

Inkoper voor Utrecht en Midden Nederland

We staan inmiddels jaren bekend als een erkende inkoper met een goede naam in Utrecht en omstreken. We ontvangen klanten vanuit heel Midden Nederland, specifiek naar ons op zoek om oud goud en sloopgoud te verkopen. Op die manier bieden we u graag een adres waar u terecht voor de inkoop van sloopgoud. Voor een goede prijs, die we u direct uitbetalen, contant of per bank.
Wij betalen de hoogste goudprijs van Utrecht en heel Midden Nederland, een reele prijs voor het sloopgoud en oude goud dat u heeft liggen. U bent van harte welkom bij ons in Utrecht.

Neem contact op, door te bellen met: 030-2901510

Contactgegevens

Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

Rubenslaan 67E
3582 JD Utrecht
030-2901510
info@goudinkooputrecht.nl


  Contactgegevens

  Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 17:00

  Rubenslaan 67E
  3582 JD Utrecht
  030-2901510
  info@goudinkooputrecht.nl