Vakantie van 20 Juli tot 9 Augustus Openingstijden: DI T/M DO 11.00-17.00 UUR. 030-2901510

Goud inkoop, hoe werkt dat?

Heel eenvoudig: gewoon bij ons binnenlopen zonder afspraak. De taxatie is altijd gratis en vrijblijvend. Dankzij de hoge prijs van goud is uw antieke en niet meer gedragen sieraad letterlijk ‘goud waard’

Goud verkopen

 • Die slavenarmband van uw overleden moeder is niet uw smaak en ligt al jaren in de kast te verstoffen
 • U wilt voorkomen dat uw gouden sieraden een familieruzie veroorzaken na overlijden.

Kom uw goud dan verkopen bij Argentum Aurum. Onze gediplomeerd taxateur voert een gratis waardebepaling uit voor uw sieraden, gouden munten of tandgoud. Loop zonder afspraak binnen en vertrek met een aangenaam extraatje in handen.

Ontvang een eerlijke prijs

De goudprijs in Nederland is al jaren hoger dan ooit. Als u uw goud gaat verkopen, wilt u natuurlijk profiteren van de hoogste koers. Argentum Aurum kent de laatste ontwikkelingen op de wereldmarkt en biedt u zo de beste prijs voor uw goud aan. Ontvang bij ons de hoogste prijs per gram, zodat u de maximale waarde uit uw goud haalt.

Besluit u uw goud te verkopen? Dan storten we het bedrag direct op uw rekening of desgewenst contant.

Profiteer van een ervaren taxateur

Argentum Aurum is een vertrouwd adres met veel vakkennis en kunde. Uw sieraden worden beoordeeld door een gediplomeerd taxateur met meer dan 20 jaar ervaring. Wij taxeren uw goud gratis en professioneel met geijkte meetapparatuur. Zo weet u direct of u een verborgen schat in handen heeft. Want ook al heeft het edelmetaal zijn glans verloren: goud blijft goud.

Bekijk de actuele goudkoers

Zet uw goud om in geld

Goud dat niet meer gebruikt of gedragen wordt, noemen we oud goud of sloopgoud. Dat kan van alles zijn: van speldjes tot brillen of piercings. De waarde hiervan wordt bepaald door het aantal karaat en het gewicht. In een la van uw kast levert u dat niet zoveel op. Door het goud aan ons te verkopen, heeft u direct een leuk zakcentje in handen.

Alle goederen die wij inkopen, schrijven wij in een landelijk register. Als goederen gestolen blijken te zijn, komen ze zo weer bij de rechtmatige eigenaar terecht.

Misverstanden bij goud verkopen

 • Witgoud is niet meer waard dan normaal goud

Ook al is het aankoopbedrag hoger. Dat komt zo: witgoud is een samensmelting tussen goud en palladium. Palladium is duurder dan goud, maar tegelijkertijd niet goed terug te winnen op kleine hoeveelheden. Bovendien bevat ouder witgoud vaak nog de giftige stof nikkel.

 • Een sieraad met diamanten is niet per se meer waard

De marktprijs van diamanten is hoog. Maar eenmaal verwerkt in een sieraad is de diamant niet meer zoveel waard. Elke gebruikte steen is immers anders van kleur, grootte en slijpwijze. Als we oude diamanten samen zouden voegen in een nieuw sieraad, ziet de klant het verschil. Juweliers gebruiken daarom alleen nieuwe stenen uit één serie.

Inkoper voor Utrecht en Midden Nederland

We staan inmiddels jaren bekend als een erkende inkoper met een goede naam in Utrecht en omstreken. We ontvangen klanten vanuit heel Midden Nederland, specifiek naar ons op zoek om oud goud en sloopgoud te verkopen. Op die manier bieden we u graag een adres waar u terecht kunt met de edelmetalen. Voor een goede prijs, die we u direct uitbetalen. Gewoon contant of per bank.
Wij betalen de hoogste goudprijs van Utrecht en heel Midden Nederland, een reele prijs voor het sloopgoud en oude goud dat u heeft liggen. U bent van harte welkom bij ons in Utrecht.

Neem contact op, door te bellen met: 030-2901510

 

Contactgegevens

Openingstijden: Dinsdag t/m Donderdag: 11:00 – 17:00

Vakantie van 20 Juli tot 9 Augustus.
Rubenslaan 67E
3582 JD Utrecht
030-2901510
info@goudinkooputrecht.nl

  Contactgegevens

  Openingstijden: Dinsdag t/m Donderdag: 11:00 – 17:00

  Vakantie van 20 Juli tot 9 Augustus.
  Rubenslaan 67E
  3582 JD Utrecht
  030-2901510
  info@goudinkooputrecht.nl