Goud verkopen: de 3 belangrijkste redenen van anderen die u voorgingen

Goud verkopen? Kies voor de hoogste goudprijs van Utrecht en ontvang zonder omwegen of wachttijden direct contact geld. Van een erkende inkoper met een goede naam in Utrecht en omstreken. En bovendien de enige inkoper die ook gediplomeerde taxateur is.

En benieuwd waarom goud verkopen op dit moment een goed idee is? Wij laten 3 van onze klanten aan het woord over onze goud inkoop. Wij verzorgden de inkoop van goud, voor een voor hen verrassend hoge opbrengst.

Onze klanten aan het woord: 3 redenen om goud te verkopen

Onze klanten weten ons al jarenlang te vinden om hun oude goud te verkopen. Net als voor de verkoop van zilver en voor antieke sieraden. En wat hun redenen daarvoor zijn? We zetten er 3 op een rij.

“Het lag al jaren in de la”

“Het goud lag al jaren in de la en ik deed er eigenlijk niets mee. Dat bleek best zonde, want nu heb ik er een verrassend leuk bedrag voor ontvangen. Ik had niet verwacht dat goud verkopen nog zoveel zou opleveren, maar nu gaan we er binnenkort leuk van op een korte vakantie naar Duitsland.”

Gezien de huidige goudprijs en de hoge bedragen die wij uitbetalen zijn zelfs de kleinste hoeveelheden goud de moeite waard. We vertellen u als gediplomeerd taxateur graag wat het goud waard is, zodat u weet wat u in de la heeft liggen.

“Het doet mijn kinderen niets”

Wellicht heeft u altijd veel waarde gehecht aan het goud of aan de gouden sieraden, maar doet het uw kinderen niets. In dat geval is het een goed idee uw goud te laten taxeren en ons dat te laten inkopen.

“De goud inkoop kwam voor ons als gelegen. We dragen zelf allebei geen sieraden meer, maar hebben er wel altijd erg veel plezier van gehad. Onze kinderen geven er weinig tot niets om, ze zijn van een heel andere generatie en niet zo bezig met de sieraden van weleer. Door ons goud te verkopen hebben we er een leuk bedrag voor ontvangen.”

“Het voorkomt ruzie als ik er niet meer ben”

“Ik heb bij anderen om me heen gezien hoe de verdeling van gouden sieraden tot ruzie leidde. Dat wil ik mijn kinderen niet aandoen, dus ik heb besloten het al eerder te verkopen. Een keuze waar ik nog steeds achtersta, want nu bepaal ik zelf wat ik aan wie geef en welk deel ik gebruik om er zelf leuke dingen van te doen.”

H2 Daarom goud verkopen bij GoudInkoopUtrecht

Goud verkopen en daarmee het goud in de la ten gelde maken? Wij verzorgen de inkoop van goud en zorgen daarbij voor een aantal belangrijke voordelen:

  • Gediplomeerd taxateur: enige inkoper met dit diploma
  • Makkelijk te bereiken: op 5 minuten van de A12
  • Veel parkeerruimte beschikbaar

Benieuwd wat uw goud of sieraden waard zijn? Kom bij ons langs en verbaas u over de opbrengst. U kunt binnenlopen zonder afspraak of eerst online contact met ons opnemen.

Goud verkopen per post

U kunt er ook voor kiezen om uw sieraden het op te sturen. Hiervan zijn er op het internet vele aanbieders. U kunt dan een gratis verzend pakket aanvragen en uw sieraden hierin kosteloos opsturen. U krijgt dan antwoord  over de getaxeerde waarde.  Als u hiermee akkoord gaat wordt het bedrag op uw rekening overgemaakt.

Mijns inzien is dit een erg slechte keuze omdat u niet bij de taxatie aanwezig bent en wel hierom :

  • Het gewicht kunt u niet contoleren.
  • Het goud gehalte kunt u niet controleren.
  • Eventuele diamant wordt niet berekend.
  • Antieke sieraden worden ook gewoon gewogen.

Kom vandaag nog langs om uw ongebruikte goud te verkopen!