Goud verkopen

1. Uw goud verkopen

U heeft goud dat u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw goud, wegen en taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het goud.

Goud verkopen? Ontvang een eerlijke prijs

Die slavenarmband van uw overleden moeder is niet uw smaak en ligt al jaren in de kast te verstoffen. Of u wilt voorkomen dat uw eigen gouden sieraden een familieruzie veroorzaken. Kom uw goud dan verkopen bij Argentum Aurum. Onze gediplomeerd taxateur voert een gratis waardebepaling uit voor uw sieraden, munten of tandgoud. Loop zonder afspraak binnen en vertrek met een aangenaam extraatje in handen.

De goudprijs in Nederland is al jaren hoger dan ooit. Als u uw goudbaren gaat  verkopen, wilt u natuurlijk profiteren van de hoogste koers. Argentum Aurum kent de laatste ontwikkelingen op de wereldmarkt en biedt u zo de beste prijs voor uw goud aan. Ontvang bij ons de hoogste prijs per gram, zodat u de maximale waarde uit uw goud haalt.

Profiteer van een ervaren taxateur

Argentum Aurum is een vertrouwd adres met veel vakkennis en kunde. Uw sieraden worden beoordeeld door een gediplomeerd taxateur met meer dan 20 jaar ervaring. Hij taxeert uw goud gratis en professioneel met geijkte meetapparatuur. Zo weet u direct of u een verborgen schat in handen heeft. Want ook al heeft het edelmetaal zijn glans verloren: goud blijft goud.

Zet uw goud om in geld

Goud dat niet meer gebruikt of gedragen wordt, noemen we oud goud of sloopgoud. Dat kan van alles zijn: van speldjes tot brillen of piercings. De waarde hiervan wordt bepaald door het aantal karaat en het gewicht. In een la van uw kast levert u dat niet zoveel op. Door het goud aan ons te verkopen, heeft u direct een leuk zakcentje in handen.

Misverstanden bij goud verkopen

  • Witgoud is niet meer waard dan normaal goud

Ook al is het aankoopbedrag hoger. Dat komt zo: witgoud is een samensmelting tussen goud en palladium. Palladium is duurder dan goud, maar tegelijkertijd niet goed terug te winnen op kleine hoeveelheden. Bovendien bevat het oudere witgoud vaak nog de giftige stof nikkel.

  • Een sieraad met diamanten is niet perse meer waard

De marktprijs van diamanten is hoog. Maar eenmaal verwerkt in een sieraad is de diamant niet meer zoveel waard. Elke gebruikte steen is immers anders van kleur, grootte en slijpwijze. Als we oude diamanten samen zouden voegen in een nieuw sieraad, ziet de klant het verschil. Juweliers gebruiken daarom alleen nieuwe stenen uit één serie.

Krijg eerlijk advies

Zoals een kunstkenner enthousiast wordt als hij een echte Mondriaan in handen heeft, gaat ons hart sneller kloppen van een uniek of antiek sieraad. Wij vertellen u het daarom graag wanneer de waarde van een antiek sieraad de goudwaarde overstijgt. Ook doen we in het geval van meerdere goederen voor elk product een aparte waardebepaling. Zo maakt u een gewogen beslissing.

Contactgegevens stopheling goud

 030 2901510
 info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

 Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.