Zilver bestek verkopen

1. Zilver bestek verkopen

U heeft zilver bestek dat u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw zilver, wegen en taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het zilver.

Zilver bestek verkopen

Zilverwerk is vaak een mooi bedrag waard, terwijl het tegelijkertijd nauwelijks gebruikt wordt. Uw zilver bestek verkopen is daarom de overweging waard. Wanneer u zilver bestek verkoopt aan Argentum Aurum, ontvangt u altijd de actuele zilverprijs per gram. En u krijgt het geld direct uitbetaald, zodat u het meteen kunt gebruiken voor meer praktische zaken.

Is uw bestek echt zilver?

Wilt u controleren of uw bestek van echt zilver is? Echt zilver herkent u aan een leeuw of zwaard als merkteken. Verzilverd zilverwerk heeft een opdruk met het getal 90 of 100. Het getal geeft de dikte van de zilverlaag aan. Wanneer er woorden of woordcombinaties, zoals “gero zilver”, gebruikt zijn is het geen echt zilver. Voor zilver wordt namelijk altijd een merkteken gebruikt. Weet u niet zeker of uw bestek echt zilver is? Kom dan gerust langs. Onze taxateurs vertellen u graag van wat voor materiaal uw bestek is gemaakt en wat het waard is.

Hoeveel is zilver bestek waard?

In de meeste gevallen gaan wij uit de waarde van het gewicht aan zilver en hanteren wij altijd de actuele zilverprijs per gram. U kunt u zowel modern als antiek zilverwerk laten taxeren. Bij antiek zilver houden wij ook rekening met

  • Uit welk jaar de collectie komt; het bestek is voorzien van jaarletters.
  • Wie de maker is.
  • Het model (bijv. Haags Lofje, puntfilet)
  • De grootte van de collectie.
  • De staat van het zilverwerk.
  • Of de originele doos en toebehoren aanwezig is.

Over het algemeen is de waarde van een complete cassette antiek zilver bestek wel hoger dan die van losstaande stukken.

Antiek zilver bestek verkopen

Heeft u antiek zilver bestek en overweegt u het te verkopen? Dan kunt u het beste uw collectie laten taxeren door gediplomeerde vakmensen. Zij beschikken over de kennis die nodig is om de waarde te bepalen. De waarde van antiek zilver kan in sommige gevallen hoger uitvallen dan de zilverwaarde op zich. Bij ons kunt u uw antieke zilver vrijblijvend laten taxeren. De taxateurs van Argentum Aurum hebben alle benodigde kennis in huis om op deskundige wijze de waarde van uw zilverwerk te bepalen.

Contactgegevens stopheling goud

 030 2901510
 info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

 Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.