Welke gouden sieraden kunt u verkopen?

Hoe werkt dat? Heel eenvoudig: gewoon bij ons binnenlopen. Geen verplichtingen, vrijblijvende gratis waardebepaling. Dankzij de hoge prijs van goud per gram kan uw antieke en niet meer gedragen sieraad letterlijk ‘goud waard’ zijn. Alle soorten gouden sieraden kunt u aan ons verkopen. Zelfs kapotte of oude sieraden kunt u verkopen. Goud wordt nu eenmaal ingekocht per gram voor de smeltwaarde en daarna hergebruikt, dus zelfs een dun gouden armbandje of een paar schakels van een niet meer gedragen gouden ketting kunnen bij ons worden verkocht.

Hoe werkt inkoop sieraden?

U komt naar onze zaak, wij bekijken uw sieraden, en u krijgt direct te horen wat uw sieraden opleveren als u ze aan ons zou verkopen. Deze taxatie is kosteloos en geheel vrijblijvend. Mocht u akkoord gaan met ons bod hebben wij alleen een geldig legitimatiebewijs nodig, paspoort of rijbewijs. Ook moet u ouder zijn dan 21 jaar. Wij betalen u direct uit, bij voorkeur per bank.

Antieke sieraden verkopen.

Welke antieke sieraden kunt u verkopen? Uw antieke sieraden met of zonder diamant kunnen meer opbrengen dan u denkt! Wij kopen alle gouden antieke sieraden, alle platina antieke sieraden, alle zilveren antieke sieraden met of zonder diamant uit alle periodes. Van Georgische en Victoriaanse sieraden uit de 19e eeuw, Edwardiaanse, Art Nouveau en Art Deco sieraden uit de 20e eeuw, oude sieraden uit de jaren 40’s en 50’s tot zilveren en gouden sieraden en juwelen van vandaag de dag.

U wilt antieke sieraden verkopen uit een erfenis of nalatenschap, of omdat u deze nooit draagt? Of u nu één armband of een hele erfenis van de hand doet. Wij garanderen u een eerlijke prijs bij de inkoop van sieraden. Heeft u geen antieke sieraden te verkopen, maar wel goud, zilver of diamanten? Argentum Aurum is aangesloten bij de Beurs voor Diamanthandel en een gekwalificeerd taxateur van goud en zilver. Ook kunt u bij Argentum Aurum terecht voor de verkoop van horloges en gouden munten.

iStock_000014438653Medium

Altijd de beste goudprijs met een professionele taxatie

Wilt u uw gouden sieraden of oude sieraden verkopen tegen de beste actuele goudprijs? Dan biedt Argentum Aurum u een gratis mondelinge en vrijblijvende taxatie van al uw gouden objecten. Bovendien ontvangt u bij ons altijd de beste goudprijs per gram.

Heeft u er wel eens bij nagedacht wat voor verborgen schat u misschien in huis heeft? In bijna elk huishouden komt het wel voor: gouden sieraden die u zelden meer draagt. Omdat de gouden juwelen niet meer passen bij de mode van nu, omdat een gouden ring te klein is geworden. Om welke reden dan ook uw gouden sieraden wilt verkopen, wij helpen u graag verder.

Hoeveel zijn gouden sieraden waard?

Om de waarde van uw gouden sieraden te bepalen en om u een reëel bod te kunnen doen, wegen wij uw gouden sieraden en stellen het karaatgehalte vast met een zorgvuldige test. Goud wordt namelijk geproduceerd in verschillende gehaltes zoals 14 karaats goud of 18 karaats goud. Zodra we het gewicht en karaatgehalte hebben vastgesteld kunnen we een waarde bepalen. Gaat met dit bedrag akkoord kunnen we u direct uitbetalen.

Wat krijg ik voor mijn gouden sieraden?

Oud goud en gouden sieraden waar u aan gehecht bent doet u natuurlijk niet zomaar van de hand. Toch kan het in sommige gevallen ineens uitkomst bieden: de antieke sieraden of gouden munten die ergens eenzaam in een kastje stof lagen te verzamelen, kunnen dankzij de hoge goudprijs nieuwe deuren openen net nu u even krap zat. Goud verkopen is dan een aantrekkelijk alternatief. Misschien een emotionele beslissing, maar juist daarom heeft u recht op een faire prijs bij een van de betere inkopers van gouden sieraden. In onze goudwinkel in Utrecht, gespecialiseerd in inkoop van goud, wit goud, zilver en diamanten vertellen we u graag waar u bij de verkoop van gouden sieraden op moet letten en welk meevallertje de verkoop oplevert. We kopen een enkele gouden ring, maar in principe ook complete erfenissen en zelfs bekraste of totaal beschadigde gouden juwelen.

Drie redenen waarom mensen sieraden verkopen.

Wij begrijpen dat het verkopen van uw sieraden een emotionele aangelegenheid is en dat roept de vraag op waarom u kiest om uw sieraden te verkopen. Er zijn drie belangrijke redenen waarom mensen sieraden verkopen:

  1. schuld
  2. overlijden 
  3. scheiding

Bij geërfde sieraden zijn er meestal twee motivaties:

  • levensstijl – een kind heeft niet dezelfde levensstijl heeft als de ouder en de sieraden worden niet gedragen. Dit geldt bij 90% van de gevallen.
  • verdeling – het is makkelijker om EURO’s te verdelen. Bij een erfenis met meerdere erfgenamen die allemaal een sieraad willen, kan niet iedereen dezelfde ring erven. 

Vaak is het verkopen bij leven de makkelijkste manier om de familierelaties in stand te houden.

Wij doen direct een bod en betalen ook direct uit. Makkelijker kan niet.

Een bod heeft u meer aan bij inkoop van sieraden.

Als u oude sieraden wil verkopen heeft u een bod nodig, geen taxatiewaarde. Natuurlijk kunt u uw antieke sieraden ook verkopen aan een juwelier maar daar moet u andere sieraden voor terugkopen.  Argentum Aurum is al meer dan 25 jaar gediplomeerd taxateur en inkoper van diamanten en juwelen en gespecialiseerd in de inkoop van vrijwel alle soorten antieke sieraden. Laat uw oude sieraden vrijblijvend taxeren om erachter te komen wat deze waard zijn. Wanneer u besluit sieraden te verkopen ontvangt u bij Argentum Aurum altijd een eerlijke prijs. Het bedrag wordt direct uitbetaald. Dat gaat sneller dan verkopen op een sieraden veiling en u bespaart ook nog de hoge veilingkosten en u loopt geen risico dat er een deel niet verkocht wordt.

Sieraden inkoop.

Heeft u er wel eens bij nagedacht wat voor verborgen schat aan antieke sieraden u misschien in huis heeft als u deze verkoopt? In bijna elk huishouden komt het wel voor: gouden sieraden die u zelden meer draagt. Omdat de gouden juwelen niet meer passen bij de mode van nu, omdat een gouden ring te klein is geworden. Om welke reden dan ook uw antieke gouden sieraden wilt verkopen, wij helpen u graag verder.

Hoeveel zijn gouden sieraden waard bij inkoop?

Om de inkoopprijs van uw gouden sieraden te bepalen en om u een reëel bod te kunnen doen, wegen wij uw gouden sieraden en stellen het karaatgehalte vast met een zorgvuldige test. Goud wordt namelijk geproduceerd in verschillende gehaltes zoals 14 karaats goud of 18 karaats goud. Zodra we het gewicht en karaatgehalte hebben vastgesteld kunnen we een waarde bepalen van de sieraden inkoop . Gaat met dit bedrag akkoord kunnen we u direct uitbetalen.

Wij doen direct een bod en betalen ook direct uit. Makkelijker en sneller kan niet.

Treasure
WhatsApp icon