Een ketting of armband in 14 karaat goud 

Heeft u een ketting of een armband liggen in 14 karaat goud? Het zijn mooie sieraden die wij goed voor u kunnen taxeren. 14 karaat goud is ook een populaire keuze voor sieraden omdat het niet zo zacht is als puur goud, dit maakt het minder gevoelig voor beschadiging en makkelijker om mee te werken tijdens het maken van sieraden. Bovendien is 14 karaat goud vaak goedkoper dan 18 karaat goud, wat het voor veel mensen betaalbaarder maakt. Dit resulteert in een goud dat 58,5% puur goud bevat en 41,5% andere metalen. De meest voorkomende metalen die worden toegevoegd aan 14 karaat goud zijn koper, zilver en palladium. 14 karaat goud wordt vaak gebruikt voor sieraden, omdat het een goede balans biedt tussen kosten en duurzaamheid.

U kunt de 14 karaat armband of ketting voor de geboden prijs aan ons verkopen. Bij akkoord betalen we het bedrag meteen aan u uit, zonder vertragingen of wachttijden. De ideale mogelijkheid om de waarde aan sieraden te verzilveren, vooral dankzij de hoge goudprijs van dit moment. Benieuwd naar de 14 karaat goudprijs voor vandaag, zodat u kunt laten taxeren wat de sieraden waard zijn? U kunt gewoon binnenlopen, dan zorgen wij voor een officiële mondelinge taxatie.   

Gouden tand
Goudprijs Per Gram

100 gram goud: de beste prijs voor vandaag 

Gaat het om 100 gram goud of een ander gewicht? Wij betalen de actuele goudprijs van vandaag, die u bovendien online kunt controleren. De beste prijs voor het goud dat u heeft liggen, zodat u daar een mooi bedrag voor ontvangt. 

En benieuwd waarom de goudprijs vandaag de dag zoveel hoger ligt dan een aantal jaren geleden? Het is een populaire belegging gebleken, waardoor zelfs een paar gram in sieraden al verrassend veel waard kan zijn. Op basis van de dagprijs, die de laatste jaren flink is gestegen. Onder invloed van de matig draaiende economie. Profiteer voordat de economie weer volledig aantrekt, omdat het risico bestaat dat ook de prijs voor het goud dan weer een beetje in zal zakken. 

Uw voordelen bij Argentum Aurum

Benieuwd naar de 14 karaat goudprijs en op basis daarvan 100 gram goud in sieraden zoals een ketting of een armband verkopen? Wij betalen u de prijs van vandaag, op basis van een eerlijke en officiële taxatie. Belangrijke voordelen bij Argentum Aurum in Utrecht, net als de mogelijkheid om daar direct contant geld voor te ontvangen. 

U kunt gewoon binnenlopen zonder afspraak, zodat wij de deskundige en eerlijke taxatie voor u kunnen uitvoeren. Zelfs bij kleine hoeveelheden in sieraden, als u met een ketting of armband niet komt aan 100 gram van het goud. En gaat het om horloges of diamanten? Ook die kunnen we inkopen voor een eerlijke prijs. Neem contact met ons op bij vragen of kom langs in Utrecht. Wij betalen u de 14 karaat goudprijs van vandaag. 

WhatsApp icon