Breitling verkopen

Breitling horloge verkopen?

Laat uw Breitling horloge vandaag nog gratis taxeren.

  • Model
  • Breitling B2
  • Breitling Chronomat
  • Breitling Superocean
  • Overig
  • Materiaal
  • Staal
  • Staal/goud
  • Goud

1. Uw Breitling

U heeft een prachtig horloge die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt, aankoopbewijzen en dergelijke.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw horloge taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het horloge.

Breitling horloge verkopen

Wij kopen alle soorten Breitling horloges, met of zonder papieren en zelfs als ze niet meer lopen. Verkopen is vaak verstandiger dan repareren.

Breitling is een Zwitsers horlogemerk gespecialiseerd in technisch hoogwaardige horloges en is een van de weinige Zwitserse horlogefabrikanten die zijn eigen uurwerken zelf ontwikkelt en fabriceert. Een nieuw Breitling horloge kost vanaf 1800 euro tot vele duizenden euro’s. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het uurwerk, heeft ook een gebruikt Breitling horloge een blijvende waarde. Benieuwd hoeveel wij uw horloge kan opbrengen? Kom bij ons voor een gratis taxatie.

De waarde van Breitling horloges

Natuurlijk vraagt u zich af wat uw Breitling nog waard is, vooral als het gaat om een oud uurwerk. Breitling is meer een ‘technisch hoogwaardig’ horloge dan een juweel versierd met diamanten en veel goud. Uitzondering zijn modellen als Breitling Windrider, afgezet met parelmoer en gemaakt van goud of platina. Bepalend voor de waarde van uw Breitling is de verkoopbaarheid van het specifieke model – en natuurlijk de staat waarin het horloge zich bevindt. Door het formulier hierboven in te vullen ontvangt u een vrijblijvende taxatie.

Bekende Breitling modellen

Kenmerkend voor Breitling horloges is het relatief grote aantal modellen met stopwatch functie, want je wordt niet zomaar leverancier van de luchtvaart wereld. Dat heeft een historische achtergrond. Beroemde Breitling modellen: Breitling Chronomat, Breitling Windrider, Breitling Superocean (zowel quartz als automatische horloges), Breitling Bentley (Breitling ging ooit een samenwerking aan met autofabrikant Bentley: elke koper van een auto kreeg  een horloge cadeau), Breitling B2 en Breitling Navitimer (maar liefst 14 verschillende modellen die allemaal te maken hebben met luchtvaart).

Uw Breitling verkopen in Utrecht

Een goed Breitling horloge is altijd wel te verkopen. In onze winkel in Utrecht waar we ook goud, zilver en diamanten inkopen, weten we alles van (oude) precisie-uurwerken van bekende merken als Breitling, Rolex en Cartier. Zo kunnen wij u ter plekke een prijsindicatie van uw horloge geven en deze direct van u inkopen. Mocht u tot verkopen over gaan vragen wij altijd een legitimatiebewijs, en bij een Breitling horloge zonder garantie papieren maken we het geld alleen en ter plekke  naar een bankrekening over.

Contactgegevens stopheling goud

030 2901510
info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.