Rolex verkopen

Rolex horloge verkopen

Laat vandaag nog uw Rolex horloge gratis taxeren

  • Model
  • Rolex Datejust
  • Rolex Day Date
  • Rolex Explorer
  • Rolex Submariner
  • Overig
  • Materiaal
  • Staal
  • Staal/goud
  • Goud

1. Uw Rolex

U heeft een prachtig horloge die u wilt verkopen? Zorg dat u zoveel mogelijk van het product mee neemt, aankoopbewijzen en dergelijke.

2. Kom langs

Als u langs komt in Utrecht zullen wij uw horloge taxeren en u de waarde mee geven die wij er voor geven.

3. Verkopen

Als u akkoord gaat met de taxatiewaarde, krijgt u van ons het genoemde bedrag voor het horloge.

Rolex verkopen voor de hoogste prijs

Rolex horloges zijn onder de bekende, internationale topmerken horloges misschien wel de allerbekendste. Het merk Rolex staat voor kwaliteit, status en stijl. Dit soort horloges van hoge kwaliteit is intussen meer dan een uurwerk of een klokje, het zijn regelrechte fashion statements. Bij Argentum Aurum in Utrecht geven wij u graag een vrijblijvende taxatie wanneer u uw Rolex wilt verkopen. Of maak gebruik van het formulier hierboven.

De waarde van Rolex horloges

Natuurlijk vraagt u zich af welk bedrag wij u voor uw Rolex horloge kunnen geven. Dit hangt onder andere af van de populariteit van het model. Staal is het meest gevraagd, dus daar liggen de prijzen verhoudingsgewijs hoog. Vooral de sportmodellen zoals Submariner, Sea Dweller, GMT en Daytona zijn erg populair. Dames horloges en volledig goud met gouden band zijn minder gewild, maar daar staat tegenover dat u ook een bedrag ontvangt voor het gebruikte edelmetaal. Benieuwd wat uw Rolex waard is? Kom langs voor een gratis taxatie.

Rolex modellen, nieuw en ‘vintage’

Zoals ook op andere terreinen in de mode en inrichting, is ‘retro’ en ‘vintage’ en ‘ouderwetse eenvoud’ erg in op het moment. Voor topmerk horlogemaker Rolex gold dat al veel langer: er is een uitgebreide en zeer gewilde collectie ‘vintage’ modellen. Beroemde modellen Rolex horloges: de (Rolex Oyster), de Rolex Daytona, de Rolex Yachtmaster, de Rolex Datejust (ooit het allereerste horloge met een datum in een apart venstertje), de Rolex Submariner en de Rolex Explorer. Stuk voor stuk  onverwoestbare namen, die nog steeds  door Rolex geproduceerd worden. Heeft u een van deze modellen? Wij kopen dezegraag van u in.

Uw Rolex verkopen in Utrecht

De aanschaf van een Rolex horloge is een investering, maar wel een met een blijvende waarde. Een goed Rolex horloge is altijd te verkopen. In onze winkel in Utrecht geven wij u graag meer informatie over de geschatte waarde van het Rolex model dat u wilt aanbieden. Voorwaarde bij het verkopen van een Rolex horloge is dat u zich kunt legitimeren. Bij horloges zonder papieren maken wij het overeengekomen bedrag alleen per bank over.

Contactgegevens stopheling

030 2901510
info@goudinkooputrecht.nl

Adresgegevens

Goud Inkoop Utrecht
Rubenslaan 67-E
3582JD Utrecht

Openingstijden: Ma t/m Vr 11:00 - 17:00 uur
Eenvoudig te bereiken op slechts 10 minuten vanaf de ring A12 en volop parkeer ruimte voor de deur. Vlakbij stadion Galgenwaard.